Michael Bublé viert de tiende verjaardag van zijn fenomenale album 'Christmas', dat nog steeds het best verkochte kerstalbum is van de 21ste eeuw. Daarom brengt Michael dit jaar een super deluxe boxset uit van de plaat met twee gloednieuwe nummers en een duizelingwekkende collectie kerstgoodies.

De boxset bevat naast het originele album, een bonus CD met 7 tracks, waaronder twee nieuw opgenomen nummers. Deze CD bevat 'The Christmas Sweater', een nieuwe studio-versie van 'Let It Snow!' die werd opgenomen in de Abbey Road Studios te Londen, 'The More You Give (The More You'll Have)' en Rod Stewart-duet 'Winter Wonderland".

Sinds zijn release in 2011 werden er al meer dan 16 miljoen exemplaren verkocht van 'Christmas' en werd de plaat al meer dan 4 miljard keer gestreamd.

Michael Bublé is een multi-platina, multi-Grammy, multi-Juno Award-winnende artiest met vier nummer één-albums, talrijke hitsingles en 8 uitverkochte wereldtournees. Sinds de release van 'Christmas' staat Michael Buble synoniem voor kerst; zijn stem is letterlijk de soundtrack van het seizoen geworden en is wereldwijd alomtegenwoordig in winkels, restaurants, bij de mensen thuis en bij eenieder die kerst een warm hart toedraagt.

*** Christmas 2021 Super Deluxe ***

Hardcover boek van 48 pagina's
inclusief een persoonlijke brief van de artiest aan zijn fans

Individueel genummerde 12 x 12 litho

Een exclusieve groene vinyl-versie van het originele album

DVD: The Making of Christmas
Compilatie van speciale momenten gefilmd
tijdens de opnames van het album met commentaar van Bublé

Uniek kerstornament, 6 vellen inpakpapier & 6 kerstkaarten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over