MHD is een rijzende ster! Met miljoenen views is zijn AfroTrap serie een waar fenomeen op YouTube. Op amper enkele maanden werd de jonge Fransman met roots in Guinee en Senegal dankzij zijn ultradansbare beats en onnavolgbare stijl en persoonlijkheid “talk of the town” bij zowat iedereen die het Frans machtig is. Oefen alvast de juiste moves op zijn megahit Champions League.

Voetballiefhebbers komen op Couleur Café trouwens ook aan hun trekken. Drie kwartfinales van het EK voetbal (1, 2 en 3 juli, telkens om 21u) worden integraal uitgezonden op het groot scherm aan de stand van de RTBF.

Holi Couleur is terug met TLP aan de decks

Net als twee jaar geleden organiseren we dit jaar een grootse Holi Couleur party. Voor de leken: Holi Couleur is gebaseerd op het traditioneel Indisch Holi ritueel, waarbij men zich laat onderdompelen in een wolk van kleuren. Afspraak zondag 20u30 aan de Maes-bar met niemand minder dan TLP als ceremoniemeester. Het meest geflipte en kleurrijke moment van Couleur Café vraagt gewoon om een man met zijn skills en energie. Niks beter dan de muziek van deze ervaren rot om als een bezetene op te gaan in de Holi kleurenpracht!

Met MHD en TLP zijn nu de allerlaatste namen voor deze 27ste editie bekend. Het exacte uurschema staat binnen enkele dagen online. Intussen tijd raden we iedereen aan onze Deezer playlist te beluisteren om helemaal in #CoulCaf16-sfeer te komen.

Tickets en info

Met dagtickets vanaf € 39 (in een groepsdeal), ongewijzigde prijzen voor combitickets (€ 95 of € 110 met camping) en drankprijzen die in tegenstelling tot vele andere festivals op € 2,5 blijven staan, is Couleur Café nog steeds een van de goedkoopste festivals van het land. Tickets zijn te koop op onze website en in de voorverkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
1-3 juli 2016
Locatie: 
Tour & Taxis, Brussel

Reservatie:

Meer over