Hij is net 50 geworden en In 2015 is het precies 25 jaar geleden dat Stijn Meuris met Noordkaap HUMO’s Rock Rally won. Daarom wordt het een bijzonder jaar.

Meuris brengt in 2015 een nieuw album uit en begint op 8 april in de AB aan een nieuwe concertreeks. Een hoogst elektrische show waarbij de nadruk ligt op ouder werk uit de periode Noordkaap-Monza-MEURIS, aangevuld met special guests waaronder Gregory Frateur (Dez Mona) en de genaamde Will Tura (alstublieft!) en enkele nieuwe songs.

Eén van die nieuwe songs is 'Kommer & Kwel', de single die in de eerste week van januari uitkomt. Kwestie van de feestelijkheden luidruchtig te starten met een vintage MEURIS-nummer dat kleeft als kauwgom.

En Luister hier naar “Kommer en Kwel”: http://www.deezer.com/album/9374268

In maart 2015 verschijnt bovendien een vierdubbele vinylbox in beperkte oplage met de belangrijkste muzikale pijlers uit 25 jaar Noordkaap-Monza-Meuris, aangevuld met knap artwork en ander lekkers. Een (muzikale) terugblik als het ware, maar met de blik op de nabije toekomst.

Luister naar wat Stijn hierover zei bij Radio 1: http://www.radio1.be/programmas/monschau/meuris-stelt-nieuwe-single-voor-kommer-en-kwel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: