vtmKzoom gaat voortaan structureel samenwerken met Music Hall om kindermusicals tijdens schoolvakanties mee in de aandacht te brengen. De kinderzender zal zowel op televisie als online aandacht besteden aan de sprookjesmusicals en ook in het theater is VTMKZOOM aanwezig.

Jonas Boets, station manager vtmKzoom:vtmKzoom wil kinderen leuke verhalen laten beleven en dat is exact wat ook Music Hall wil doen. Deze kindermusicals bieden ook net dat tikje meer dan alleen maar een mooie voorstelling: kinderen mogen uitgedost naar het theater komen, ze kunnen achteraf de sprookjesfiguren ontmoeten,… Het vergroot alleen maar de beleving en daar willen we vanuit VTMKZOOM graag aan meewerken en samen kinderen entertainen. Op televisie, online en in het theater. Als Vlaamse zender willen we graag inspelen op lokale activiteiten en de kinderen de weg wijzen naar een plezante beleving. Hoe meer ontspanningsvormen de kinderen ontdekken, hoe beter”.

Als eerste wordt tijdens de krokus- en paasvakantie het eeuwenoude sprookje van Doornroosje omgetoverd tot een sprookjesmusical. Naar aanleiding van deze eerste musical komt Doornroosje op vrijdag 21 februari 2014 langs in Studio KZOOM en staat de uitzending van Kzotte Zaterdag op zaterdag 1 maart 2014 volledig in het teken van de musical. Ook online op VTMKZOOM.be is Doornroosje aanwezig en kunnen de kijkers tickets winnen. In het theater worden de beste plaatsen VTMKZOOM-seats en krijgen de kinderen na de voorstelling een VTMKZOOM-goodiebag mee naar huis boordevol leuke verrassingen.

Koen Hendrickx, sales & managing director Musical Hall: “Samen met VTMKZOOM gaan we een structurele samenwerking aan rond toegankelijke musicals, voor de allerkleinsten onder ons en hun familie. We bundelen onze krachten en we willen vooral een totaalbeleving creëren, waarin kinderen ook de wereld van VTMKZOOM beleven als ze naar het theater komen”.

De sprookjesmusicals worden steeds vertolkt door een volledig Vlaamse cast en zullen tijdens de krokus- en paasvakanties spelen. De komende jaren staan ook nog ‘Assepoester’, ‘Sneeuwwitje’ en ‘Roodkapje’ op het programma.

Doornroosje bij VTMKZOOM op vrijdag 21 februari 2014 in Studio KZOOM vanaf 17u00 en zaterdag 1 maart 2014 in Kzotte Zaterdag vanaf 19u30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: