Vanaf maandag 24 juni is Met Vier in Bed 4 weekdagen lang te gast bij B&B-uitbaters die de nadruk leggen op wellness. Naast de kamer, hygiëne, gastvrijheid en het ontbijt, worden de deelnemers dus ook beoordeeld op hun wellnessfaciliteiten en de behandelingen die ze hun gasten aanbieden. Komen de uitbaters ook tot rust in een andere B&B? Of zorgt een andere manier van leven eerder voor stress?

Oriëntal Paradise – Aflevering 13 op maandag 24 juni 2013 om 20.30
De jonge en gedreven Andy (24) is de trotse eigenaar van de unieke B&B Oriëntal Paradise in Temse. Enkele jaren gelegen, toen hij amper 19 was, kreeg Andy van zijn ouders de kans om zaakvoerder te worden van een wellness met overnachting en daar heeft hij nog geen seconde spijt van. Zijn vriendin Bo (22) steekt ook af en toe een handje toe. Oriëntal Paradise richt zich vooral op koppels. Alle kamers hebben hun eigen sauna, jacuzzi en stoomcabine. En zoals de naam al verklapt, zijn alle kamers genoemd naar en ingericht volgens de Oosterse cultuur. Niet alleen de kamers zijn privégericht, maar ook het ontbijt. Dat wordt door Andy naar de kamer gebracht zodat de gasten er in alle rust kunnen van genieten.

Hotel Harmony – Purity@Life - Aflevering 14 op dinsdag 25 juni 2013 om 20.30
In de oudste wijk van Gent Patershol herbergen 2 mooie historische gebouwen 2 zaken: Harmony (29) baadt Hotel Harmony uit, Ellen (34) een wellnesscenter vlak naast de deur. Het leek hen dan ook logisch hun krachten te bundelen. Voor de eerste keer slaan Harmony en Ellen de handen in mekaar door samen een arrangement aan te bieden. Na een dagje kuren kunnen de andere B&B-uitbaters het wellnessgevoel verder beleven in de comfortabele kamers van hotel Harmony. De samenwerking van de dames staat nog in kinderschoenen, dus Met Vier in Bed is voor hen een mooie kans om hun project uit te testen en feedback te krijgen van de andere professionals.

Kraaiberg – Aflevering 15 op woensdag 26 juni 2013 om 20.30
In het West-Vlaamse heuvelland, tussen de akkers en de velden van Wijtschate, baat Carla (42) de B&B Kraaiberg uit, zowel een gasthuis als een badhuis. Hier staan natuur en eenvoud centraal. Carla wil haar gasten goed in de watten leggen, want ieder mens heeft er recht op om eens flink te kunnen genieten. Aangezien haar man niet actief meewerkt in de bed & breakfast, beschikt Carla over personeel, waaronder ook de masseuse Pascale (48).

Kalevala – Aflevering 16 op donderdag 27 juni 20.30
In het midden van een mooi stukje groen in Herselt, liggen drie wellnessblokhutten, die door het koppel Werner (50) en Carine (48) uitgebaat worden. Het koppel haalde hun inspiratie uit Finland en zette zo een uniek concept neer waar de andere B&B-uitbaters nog nooit van geproefd hebben. Dankzij hun goed draaiende zaak in spa-materialen en sauna’s konden ze hun kennis gebruiken bij het opbouwen van de hutjes. Origineel is de gigantische postbus / ontbijtbox die ze gebruiken om het ontbijt aan de gasten te bezorgen. Zo kunnen de gasten van Kalevala zelf bepalen wanneer ze hun ontbijt nemen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: