Van maandag 21 tot en met donderdag 24 augustus zorgt Met Vier in Bed voor een streepje zon in de huiskamers. In de voorlaatste week trekt het programma door Vlaanderen en Nederland. De koffers worden gepakt voor een verblijf in een voormalig gemeentehuis, een charmehotel, een wellness-B&B en een luxueuze Ardense villa.

Het Raadhuys In Kessel (Nl) - Marij En Theo

Met Vier in Bed start de week vlak over de grens met Nederland, in het Limburgse Kessel. Op het historische marktplein van het dorpje pronkt Het Raadhuys, de design-B&B van Marij en Theo. In 2012 toverden ze dit voormalige gemeentehuis om tot een luxueuze B&B. De authentieke voorgevel van het gebouw zorgt voor een fors contrast met de binnenkant van het pand, waar een Scandinavische en minimalistische stijl werd gehanteerd. De 4 kamers werden bewust klein gehouden, omdat Marij en Theo willen dat hun gasten vooral buiten de kamer genieten. Dat kan in hun heerlijke tuin, die een prachtig uitzicht biedt op de oevers van De Maas en op het weidse landschap.

Het Menneke In Hasselt - Elke En Bart

In het hartje van Hasselt, niet ver van de vele gezellige winkelstraatjes, vind je charmehotel Het Menneke. Hier verwelkomen Elke en Bart hun gasten in een gerenoveerd herenhuis uit 1900. Bart nam het oude familiepand onder handen en maakte er vijf gastenkamers van. Die hebben namen als Jenever en Speculaas, een verwijzing naar Hasselt, de hoofdstad van de smaak. Het hotel heeft daarnaast een gezellig en rustig stadsterras. Het Menneke is voor Bart eveneens de ideale plek om zijn grootste hobby uit te oefenen: koken. Zonder enige opleiding, maar met enorm veel goesting en passie staat hij hier van ’s morgens tot ’s avonds achter het fornuis.

Lavendine Pure In Genk - Tine En Daniël

In Genk, vlakbij een groot natuurreservaat, ligt Lavendine Pure van Limburgers Tine en Daniël. Een paar jaar geleden was hier nog gewoon een weide. Het koppel begon vanaf nul te bouwen aan een statige, ecologische villa met een zuiders tintje. Door de vele lavendelstruiken waan je je meteen in het Zuiden van Frankrijk. Het resultaat van de bouwwerken zijn drie riante kamers, die onder het motto ‘you get what you smell’ de naam én geur van een kruid kregen. Lavendine Pure beschikt ook over een privé-wellness. Daar verwent Tine, die verschillende cursussen massagetechnieken volgde, haar gasten letterlijk van kop tot teen.

Villa D’achouffe In Wibrin - Dominique En Kristel

De Met Vier in Bed-week wordt afgesloten diep in de Ardennen. Verscholen tussen rots en bos ligt het dorpje Wibrin. In de schaduw van brouwerij Achouffe staat het vakantiehuis Villa d’Achouffe van Dominique en Kristel. Zakenman Dominique is actief in de immobiliënsector, maar daarnaast ook een fervente natuurliefhebber. Hij besloot die twee passies te combineren in een vakantiehuis in de groene Ardennen. Villa d’Achouffe beschikt over 6 kamers, die de naam kregen van één van de bieren van Achouffe. De kamers werden opgetrokken in een warme, landelijke stijl die eigen is aan een Ardense charmevilla. De grootste troef is de tuin met zijn prachtig uitzicht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over