Tijdens de laatste week van Met Vier in Bed worden de Spaanse kusten verkend, van de Costa del Sol tot de Costa Blanca. Ideale oorden voor vakantiegangers die van zon, zee, strand én gezellige B&B’s houden. Voor het eerst houdt het programma ook halt op Ibiza, een eiland dat vooral bekend staat voor zijn nachtclubs en festiviteiten, maar dat heel wat meer te bieden heeft. Vier B&B-uitbaters geven voor de laatste keer het beste van zichzelf om de Met Vier in Bed-trofee binnen te rijven.

Op Maandag 29/08 Om 21.10: Ariane El Paraiso – Alcaucin

Aan de Costa del Sol, waar de standen wit zijn en de bergen hoog, ligt tussen het Vinuelameer en het natuurpark Sierra de Alhama het vredige dorp Alcaucin. Hier bevindt zich El Paraiso, het paradijs van Ariane en Patrick. Toen Patricks vader ziek werd, besloot het koppel hem mee te nemen naar Spanje om te revalideren. Ze startten er hun B&B, gelegen op een groot domein in een prachtige omgeving. Er zijn vier kamers in een typisch Spaanse stijl, die charme en gezelligheid uitstralen. Gasten kunnen zich uitleven in het zwembad of op het minigolfterrein of kunnen simpelweg genieten van een verfrissend drankje in de jacuzzi. De deuren van El Paraiso zijn nog maar anderhalve maand open voor het grote publiek. De Met Vier in Bed-deelnemers zijn dus één van Ariane’s eerste gasten.

Op Dinsdag 30/08 Om 21.10: Sylvie En Lars Rincon Del Mundo – Alora

Vandaag strijkt Met Vier in Bed neer in de Zonnevallei van Alora. Het Spaanse stadje, op nog geen 40 kilometer van de kuststad Malaga, straalt met zijn steile straatjes en witte huizen een unieke Andalusische sfeer uit. Hier prijkt Rincon Del Mundo, de B&B van gewezen Mechelaars Sylvie en Lars. Hoewel de B&B nog maar pas open is, weet Sylvia door haar studies toerisme- en recreatiemanagement en jarenlange ervaring als reisleidster als geen ander wat vakantiegangers verlangen. Rincon Del Mundo is een authentieke Spaanse villa met drie gastenkamers, die het koppel volledig naar eigen smaak inrichtten. Sylvie wil haar gasten vooral een vakantiegevoel geven. Daar moeten ook het zwembad en de barbecueruimte aan bijdragen.

Op Woensdag 31/08 Om 21.10: Kathy En Guy Casa La Escapada – Benissa

Met Vier in Bed houdt vandaag halt aan de Spaanse Costa Blanca, ideaal voor zonnekloppers en strandliefhebbers. In het kleine dorpje Benissa pronkt Casa La Escapada, de Spaanse droom van Kathy en Guy. Ze besloten twee jaar geleden hun drukke leven in België achter te laten en een nieuw leven op te bouwen in Spanje. Casa La Escapada betekent ‘De Ontsnapping’ en dat moet Kathy en Guy’s B&B de gasten ook bieden: een vlucht uit de sleur van het normale leven. De vakantiewoning heeft twee appartementen waar telkens zes gasten kunnen verblijven en één kleinere gastenkamer. Kathy en Guy hebben hun hart verloren aan de Spaanse zon en baten hun B&B uit met hart en ziel. Aan de nabijgelegen Costa Blanca kunnen ook sportievelingen terecht voor verschillende uitdagende watersporten.

Op Donderdag 01/09 Om 21.15: Annemarie En Ramon Gare Du Nord – San Juan (Ibiza)

De laatste bestemming van de week bevindt zich op het zonovergoten eiland Ibiza. Daar baten Nederlanders Ramon en de zwangere Annemarie hun B&B Gare Du Nord uit. Het koppel werd meteen verliefd op het charmante oude pand aan de rand van San Juan, een klein idyllisch dorpje in het noordelijke deel van het eiland. De B&B telt maar liefst negen kamers, elk met een authentiek karakter. Ramon heeft een koksopleiding gevolgd en is de chef aan huis. Het noorden van Ibiza heeft heel wat te bieden: met de ruige natuur is het de perfecte plek om wandelingen te maken, maar ook mountainbiken of paardrijden behoort tot de mogelijkheden.

De volledige afleveringen van Met Vier in Bed zijn live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM- app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over