Met Vier in Bed treedt van maandag 5 tem donderdag 8 augustus uit haar comfort zone. Al kan kamperen heus wel met het nodige comfort gepaard gaan. Dat is één van de zaken die de Met Vier in Bed-deelnemers tijdens deze nieuwe uitzendweek die volledig rond het thema ‘camping’ draait, willen bewijzen. Het kampeeravontuur begint op maandag 5 augustus in onze eigen Ardennen. Meer bepaald in Bertrix.

Camping Bertrix - Aflevering 37 op maandag 5 augustus 2013 om 21.00
Alex en Agnes leerden elkaar kennen toen ze samen op een camping werkten. Agnes stond er in voor het onderhoud en Alex werkte er als beheerder. Toen het koppel in 2007 een advertentie zag om een camping over de nemen in de provincie Luxemburg hebben ze geen moment getwijfeld. Hier in de Semoisvallei baten Alex en Agnes ondertussen al 6 jaar Camping Bertrix uit, voorzien van alle luxe. Met ongeveer 520 plaatsen en een 45-tal accommodaties is Bertrix de grootste camping van de omgeving. Agnes staat in voor het onthaal en de receptie en Alex coördineert het hele park. Het koppel dat 2 kinderen heeft, profileert hun park als familiecamping met als doelpubliek gezinnen met jonge kinderen, maar iedereen is van harte welkom. In de zomermaanden organiseren ze animatie voor de kinds en ook de volwassenen kunnen genieten van tal van activiteiten en sportterreinen.

Camping Natuurlijk Limburg - Aflevering 38 op dinsdag 6 augustus 2013 om 21.00
Op een boogscheut van het drielandenpunt ten zuiden van de provincie Limburg ligt de Voerstreek, bekend om haar ongerepte natuur. In het dorpje Remersdaal baten de Nederlandse Limburgers Nicole en Paul de familiecamping Natuurlijk Limburg uit. Zo’n 2,5 jaar geleden kocht het koppel de camping omdat ze een nieuwe weg in hun leven wouden inslaan. Beiden werkten ze in een groot ziekenhuis, Paul als hoofd transport en Nicole als hoofd inkoop en logistiek. Paul komt uit een agrarisch nest en miste de natuur en Nicole wou graag iets in de horeca doen. Een camping uitbaten was dus een perfecte mix tussen beide interesses. Natuurlijk Limburg is een kleinschalige camping met plaats voor 50 jaargasten en 60 tourplaatsen. Het koppel heeft geen personeel in dienst en doet dus alles zelf.

Camping Groenpark - Aflevering 39 op woensdag 7 augustus 2013 om 21.00
Halverwege Gent en Antwerpen, in het hartje van het Scheldeland, ligt het prachtige uitgestrekte natuurdomein Scheldebroeken. In deze groen oase kan je genieten van stilte en rust. En die rust vind je ook terug op de nabijgelegen camping Groenpark. Uitbater Herman heeft de pensioenleeftijd al geruime tijd bereikt en daarom haalt hij zijn zoon Brecht en diens Argentijnse vriend Emanuel elke zomer uit Spanje om de rangen hier te versterken tijdens deze drukke periode. Brecht doet de receptie en Emanuel houdt zich bezig met het onderhoud van het park. Naast verschillende kampeerplaatsen beschikt Groenpark ook over een tiental trekkershutten voor toeristen die liever zonder tent reizen. Het comfort van de hutten is beperkt, en dus zijn de mannen benieuwd wat hun concullega’s ervan vinden.

Park De Vuurtoren - Aflevering 40 op donderdag 8 augustus 2013 om 21.00
In Knokke-Heist ligt op wandelafstand van de Vlaamse kust campingpark De Vuurtoren. Het park is eigendom van 2 broers, maar met al je vragen, ben je bij Siska aan het juiste adres. Allround medewerker is de beste omschrijving van haar functie, want Siska staat in voor het dagelijks beheer van het park, is het aanspreekpunt voor de gasten en is het manusje-van-alles. Ze maait het gras, wiedt het onkruid en als de elektriciteit uitvalt, lost zij het op.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: