engevolge van de COVID - 19 pandemie , vindt de 33ste editie van de European Film Awards plaats als een serie van virtuele evenementen, die vanuit de European Film Academy’s zetel worden georganiseerd in Berlijn. Elke avond is er een live streaming van de “The EFAs at Eight”, waarbij de genomineerden en winnaars van verschillende categorieën van de European Film Awards 2020 worden gelauwerd.

“The EFAs at Eight“- events starten op dinsdag 8 december om 20u00 met een high-profil groepsdiscussie over de toekomst van European filmmaking na Covid-19 en wordt het afgesloten met een grote finale op zaterdag 12 december, om 20.00.

EFA voorzitter Mike Downey: “De tijden waarin we ons bevinden, dwingen ons na te denken over vernieuwing en extra creativiteit. In dit ongewone jaar, is dit ongebruikelijk maar we hopen toch op een uitzonderlijke Awards Ceremonie, eentje met een aparte aanpak, maar die belang zal hechten aan de verschillende awards die worden uitgereikt. Noodzaak breekt wet en daarom werd gekozen om dit vernieuwende format uit te proberen, en na afloop zullen we bekijken hoe we de EFA’s in de toekomst verder zullen ontwikkelen.“

Het volledige programma wordt gestreamed op www.europeanfilmawards.eu met de hulp van het internationale network van streaming en broadcasting partners, waarbij de genomineerden en winnaars aansluiten via een live video conferentie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: