Roep op de vooravond van Moederdag om je mama met ‘Mommies from hell’ bij Kinepolis

Moederdag zullen velen onder ons naar jaarlijkse gewoonte vieren met een leuk cadeautje of een grote bouquet bloemen. Traditiegetrouw betekent dit dat de liefde en waardering voor ieders mama extra in verf wordt gezet ... En terecht! Jammer genoeg wordt de appreciatie voor ieders moeder nog te vaak op een voorspelbare en geroutineerde manier geuit. Toch kan het anno 2013 ook anders: de

Belgische bioscoopketen Kinepolis komt dit jaar met een geheel nieuw en verrassend concept op de proppen: ‘Mommies from hell’. Dit ongeziene horrorthema biedt een huiveringwekkende ‘double bill’ voor 2 bloedstollende films met helse mama’s in de hoofdrol.

Voor iedereen die maar al te graag spanning opzoekt, zakt op de vooravond van Moederdag (zaterdag 11 mei) dus beter af naar Kinepolis waar de eerste ijzingwekkende film ‘Mama’ van start gaat om 19u45. Aansluitend kan je vervolgens om 22u00 angstig in je zetel wegzakken met ‘Stoker’.

Kortom: met ‘Mommies from hell’ zou je voor minder om je mama roepen! Deze griezelige ‘double bill' vindt plaats in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Kortrijk, Imagibraine, Liège en Palace.

Korte inhoud ‘Mama’:
2 kleine meisjes verdwenen in de bossen op de dag dat hun ouders vermoord werden. Lilly en Victoria werden 5 jaar gezocht door hun oom Lucas en zijn vriendin Annabel. Wanneer ze worden teruggevonden in een vervallen huisje, vraagt het echtpaar zich echter af of ze wel degelijk alleen waren. Annabel probeert een normaal leven uit te bouwen voor de 2 meisjes maar al snel blijkt dat er een bovennatuurlijke kracht in hun huis aanwezig is. Lijden ze aan een echt trauma of is er een geest die hen bezoekt? En hoe konden ze al die jaren alleen overleven?

Korte inhoud ‘Stoker’:
Na de dood van haar vader in een vreemd auto-ongeval, komt Indias charmante en mysterieuze oom Charlie bij haar en haar onstabiele moeder wonen. Voorheen wist India niet van het bestaan van deze oom. Al snel blijkt dat hij bijbedoelingen heeft en wordt ze geconfronteerd met gemengde gevoelens van wantrouwen en aantrekking ...

Beide films zijn niet aangeraden voor personen jonger dan 12 jaar.
Tickets: €15,00 - €13,00 (Kinepolis Student Card).
Surf zeker ook naar www.kinepolis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: