Met een alomtegenwoordige debuutsingle ('Joe') en de hoofdprijs in Humo's Rock Rally was het jaar 2020 voor Meskerem Mees, ondanks alle epidemische onheil, een bijzonder jaar. Dit jaar - met hopelijk een snelle back to normal - gaan we verder op die weg.

In november komt het debuutalbum. En daarvóór brengen we een paar heel mooie liedjes uit, te beginnen op 2 februari met 'Seasons Shift', een bijzondere song, alweer in perfecte staat bij ons afgeleverd door producer Koen Gisen.

In 2021 kijken we ook verder over de grenzen. Vanavond om 20u kun je Meskerem (digitaal) aan het werk zien op Eurosonic/Noorderslag in Groningen. Verder wordt het bookingteam uitgebreid naar Nederland met Bas van Belmont Bookings (Bon Iver, The XX, King Gizzard), en voor Frankrijk met René van Radical Production (Arcade Fire, Beck, Arctic Monkeys, Jack White).

Tenslotte kunnen we, met de nodige trots, aankondigen dat we gevraagd zijn door de mensen van Ancienne Belgique in Brussel om daar Artist In Residencete zijn. (we hebben 'ja' gezegd.)

Meskerem Mees | Seasons Shift | luister hier
Meskerem Mees | Spotify

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over