Dat is toch een vreemde uitdrukking: de kogel is door de kerk. Waar zou dat rare gezegde in godsnaam (haha!) vandaan komen? Waarom is de speer niet door de tempel? Of de splinterbom door de moskee? Weet u wat, ik zoek het op tegen de volgende keer. Vandaag moeten we het over belangrijker zaken hebben.

De kogel is immers door de kerk. En dan heb ik het niet over de uitslag van de Britse verkiezingen of de eventuele tweede Temptation Island-deelname van Pommeline '400 cc' Tillière, maar wel over de line-up van Zeverrock 2017. Dat we proper volk hebben gestrikt als Tamino, Kraantje Pappie, Absynthe Minded, Van Echelpoel, Delv!s en Het Zesde Metaal herinnert u zich ongetwijfeld nog, tenzij uw partner deze week weer een portie rohypnol door uw eten heeft gemengd.

In that case: neem pen en papier, want ook deze Jannekes en Miekes komen het gebeuren op 4 en 5 augustus opfleuren: Merdan Taplak Orkestar! Murdock!, het jonge bastaardbroertje van Milow (Milo Meskens!), hij die al weken op de trampoline springt in uw bovenkamer (Boef!) en – niet meer zo jong, helemaal niet blond en nog minder alleen – Admiral Freebee!

Als u niets van de esbattementen wilt missen, raden wij u aan op onderstaande link te klikken, alwaar u zich voor één dag (25 euro) of twee dagen (35 euro – jép, trouwe klanten worden beloond) kunt verzekeren van toegang tot onze weide. U moest al weg zijn!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: