De MENT PARTY BAND is meer dan een gewone coverband.

Deze dynamische live band met 4 topmuzikanten (onder muzikale leiding van Marc Cortens) brengt de grootste en beste hits in zalen, feesttenten én in openlucht in een set van 1x90 min. Alle grote Vlaamse en Nederlandse hits worden in origineel klinkende dansbare en meezingbare medleys gegoten. En ze brengen steeds één of meerdere van de Ment gezichten (bijv. Eveline Cannoot) mee voor een spetterend gastoptreden.

Frontman is acteur/zanger David Michiels. Je kent hem wellicht als Wim uit Familie. Maar David speelde ook verschillende jaren naast Jacques Vermeire in Verschoten en zoon en speelde gastrollen in series als De Zonen van Van As, Spoed, FC De Kampioenen, De Kotmadam, Flikken, Zone Stad en Aspe. David speelde daarnaast ook mee in tal van theater- en musicalvoorstellingen zoals Peter Pan en De Drie Biggetjes en maakte hij deel uit van de vtm Soap Band.

De MENT PARTY BAND brengt voornamelijk medleys van bekende ambiancenummers. Toen ze merkten dat “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” van Joost Nuissl nog altijd enorm populair is, besloten ze er een gloednieuwe versie van te maken. Zoals je kan horen wordt deze versie gekruid met invloeden van andere bekende hits.

Je kan de single nu downloaden via iTunes of beluisteren via Apple Music, Spotify, Deezer en alle andere bekende kanalen. Kijk zeker ook eens naar de bijzonder leuke clip die bij de single hoort: https://youtu.be/eDS9eTmmkbQ

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over