Het magnifieke OLT Rivierenhof mag deze zomer opnieuw de fascinerende, charmerende stem van Melody Gardot verwelkomen. Ze stelt er haar jongste album ‘Entre Eux Deux’ voor met een niet te missen concert op zondag 23 juli.

Haar eclectische sound, met invloeden van latin, R&B, jazz en blues, bekoort fans van over de hele wereld sinds haar debuut in 2005. De Amerikaanse schone met immer zonnebril heeft inmiddels een zesde langspeler uit. ‘Entre Eux Deux’, tot stand gekomen in Parijs, is tegelijk meer en minder dan we van Melody Gardot gewoon zijn. Het is zeker één van haar meer minimalistische werken, want het is de eerste keer dat ze enkel en alleen door een piano begeleid wordt in plaats van door een hele band. Maar de billing is uitgebreid, want het nieuwe album is een duo-opname in samenwerking met de Frans-Braziliaanse Philippe Baden Powell. Hij heeft niet alleen mee geschreven aan de plaat, maar is ook de pianist en zo geeft Melody voor de eerste keer haar pianospel uithanden. Haar betoverende fluisterzang komt op die manier meer dan ooit tot zijn volle recht. Ontdek deze intrigerende en beklijvende artieste met heerlijke stem live in de prachtige, feeërieke omgeving van OLT Rivierenhof.

Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf donderdag 30 maart om 11u via livenation.be en oltrivierenhof.be aan €49 en €46 inclusief servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over