25ste editie op zondag 11 augustus 2024.

De vijfentwintigste editie van Melkrock. Een jubileumeditie, dus! Een festival met een familiaal karakter, maar dan met een hoek af, in de groene omgeving van recreatiedomein Watewy in Tielt. Deze feesteditie belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor elke muziekliefhebber. Geniet op zondag 11 augustus van zowel jonge artiesten als gevestigde waarden en de unieke sfeer van het festivalterrein. Vandaag geeft organisator vzw Heelal de eerste namen prijs van de affiche van Melkrock 2024. Geen Melkrock zonder een flinke dosis gitaargeweld. Niemand minder dan The Hickey Underworld en Psychonaut zijn dit jaar de hofleveranciers van dienst. Tickets vanaf nu te koop via www.melkrock.be.

The Hickey Underworld won Humo's Rock Rally 2006, bracht drie albums uit en deelde een oplawaai uit met de single 'Future Words'. De band maakte vorig jaar een comeback met de originele line-up en ontbreekt ook komende zomer niet op de festivalpodia. Melkrock is verheugd met de komst van de groep.

Psychonaut was in 2020 de hoogste nieuwkomer in 'De Zwaarste Lijst' op Studio Brussel. ‘Violate Consensus Reality’, het meest recente album van de Mechelse band, bevestigde in 2022 met verve de status van de groep. Psychonaut is met een emotionele, melodieuze mix van stoner, hardrock en sludge-metal een boegbeeld van de Belgische muziek aan het worden. Een kopstoot tussen de nieren!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over