Meis is nog niet klaar met haar debuutalbum ‘Zwart/Wit’. Om het hoofdstuk, dat ruim 7 jaar in de maak is geweest, een waardige afsluiting te geven, licht ze nog één laatste, allesomvattende single uit. ‘Anders’ is precies dat, iets wat we nog niet eerder van Meis hebben gehoord.“Het to

ppunt van onmacht, maakt dat ik me én heel klein en kwetsbaar, maar ook enorm kwaad kan voelen en de behoefte heb om te schreeuwen en dingen stuk te maken.” Die kwetsbaarheid hoor je terug in de fluisterende vocalen, maar muzikaal voel je het dreigen. Zwaar en ongemakkelijk en soms echt een klap in je gezicht. In Zwart/Wit heeft Meis haar onmacht in kracht omgezet en dat kantelpunt staat centraal in ‘Anders’.

Op 20 april sluit Meis haar Zwart/Wit tour af met haar eigen festival MeisFest in de Melkweg, Amsterdam. Naast haar eigen show zullen de acts CUT_ en Annelie, bijgestaan door paaldans performers Hannah Rojer, Laura Diamond en Christopher Markovici op deze avond te zien zijn. Twee werelden samengebracht in een multidisciplinaire show, belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over