Vandaag is het zover: de start van het winterprogramma ‘Mechelen Houdt je Warm’. We sluiten het jaar af met heel wat hartverwarmende, fijne en winterse activiteiten.

Wat staat er dit weekend al op het programma?

  • Opening Schaatsboot (8 december)
    Vrijdag 8 december om 18.45 uur is de feestelijke opening van de Schaatsboot en geniet van een show met talenten van de Kunstschaats Academie Hivernia Mechelen.

18.45 uur: officiële opening met burgemeester Bart Somers, voorzitter mmMechelen Feest

Kristof Calvo en schepen van Sport Walter Schroons.

  1. uur: feestelijke show gebracht door Kunstschaats Academie Hivernia Mechelen.
  2. uur: open voor publiek.

Van vrijdag 8 december 2017 t.e.m. zondag 7 januari 2018 kan je schaatsen op de Dijle.

  • Gouden Carolus Winter Lounge (8 december 2017 t.e.m. 7 januari 2018)

Op vrijdag 8 december vanaf 20 uur is iedereen welkom in de Gouden Carolus Winter Lounge aan de Haverwerf. Warm je op na een flinke schaatsbeurt met heerlijke dranken zoals een Mechels speciaalbier, maar ook lokale koffies, whisky’s en limonades kan je er bestellen. Ook de Winter Lounge is t.e.m. zondag 7 januari 2018 open.

  • Café Ambiance (8-10 december)

Drie dagen lang genieten van lekkere winterdranken en andere specialiteiten gebracht door verschillende horecazaken uit de binnenstad. Kom naar de Vismarkt met vrienden en familie en snuif de kerstsfeer al op. Combineren met schaatsen of de sportievelingen van de Urban Trail toejuichen (9 dec), allemaal mogelijk!

  • Urban Trail (9 december)

Op zaterdagavond vindt de Gazet van Antwerpen Urban Trail plaats in het centrum van Mechelen. Een speciale kersteditie waarbij de lopers unieke locaties ontdekken en tegelijkertijd genieten van sfeervolle animatie. Alle lopers ontvangen een kerstmuts. Zo is de Urban Trail een échte kersteditie.

LET OP: van 18.30 tot 23.30u is de binnenstad verkeersvrij.

  • KOMEET: warm winters weekend (7-10 december)

Bezoek de KOMEET nog een laatste keer. De strandbar maakt plaats voor een oergezellige winterbar met eet- en drankkraampjes, gezellige muziek en heel wat andere animatie. Afsluiten in stijl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: