Succesvolle Iraans-Amerikaanse stand-up comedian voor het eerst in België.

Drie jaar geleden mocht Europa voor het eerst live kennis maken met stand-up comedian Maz Jobrani. Zijn voorstellingen in London, Scandinavië en Nederland waren toen in een mum van tijd uitverkocht. Volgend jaar is deze Amerikaan met Iraanse roots terug en staat hij ook op woensdag 7 mei met zijn ongelooflijk komische show “My Lion is Moist” en begenadigde performance in Arenbergschouwburg Antwerpen. De ticketverkoop is vandaag gestart via www.livecomedy.be

De in Iran geboren performer Maziyar ‘Maz’ Jobrani is naast zijn ontelbare rollen in films en TV-series vooral bekend van zijn deelname aan de ‘Axis of Evil’ tour. In een tijd dat oost en west elkaar niet echt lijken te begrijpen, brachten vier van oorsprong Arabische comedians een show waarin zij korte metten maakten met de vooroordelen.

Niet alleen in de Verenigde Staten, waar Maz o.a. verscheen in The Tonight Show met Jay Leno, the Late Late Show met Craig Ferguson en Lopez Tonight, wordt zijn performance met veel enthousiasme ontvangen. In het Midden-Oosten, waar hij zijn talent zelfs aan de koning van Jordanië mocht presenteren, is zijn populariteit minstens zo groot.

Met zijn internationale comedy tour hoopt Jobrani het Midden-Oosten en het Westen een stuk dichter bij elkaar te brengen. Vooroordelen en misverstanden over het Midden-Oosten, religie en stereotypen die ons denken dagelijks beïnvloeden staan centraal in zijn shows.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Maz Jobrani
Datum: 
7 mei 2014
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over