Voor het eerst sinds 2016 in België

Iraans-Amerikaans comedian Maz Jobrani heeft net aangekondigd dat hij met zijn nieuwe tour naar Europa komt, en dat hij ook halt houdt in België op zondag 11 september. Met de Things Are Looking Bright Tour speelt hij in La Madeleine in Brussel. Het is nog maar de derde keer dat Jobrani naar België komt, na eerdere succesvolle passages in Antwerpen in 2014 en 2016. Tickets voor Maz Jobrani in Brussel zijn te koop vanaf deze vrijdag, 4 februari om 11 uur via livecomedy.be and ticketmaster.be.

Maz Jobrani staat bekend om zijn humor over politiek, ouderschap en immigratie. Als migrant uit het Midden-Oosten weet hij wat het is om de oversteek te maken naar het Westen, waardoor hij alle culturele grenzen doorbreekt, zowel in humor als in succes. Hij verworf faam als één van de stichtende leden van Axis of Evil, een comedy tour met vier comedians uit het Midden-Oosten. Hij sprak zich sindsdien uit tegen typecasting, waar hij zelf ook mee te maken kreeg, in zijn memoire I'm Not a Terrorist, But I've Played One On TV. Met zijn gelijknamige tour kwam hij ook langs in Antwerpen. In 2017 bracht hij zijn eerste Netflix special uit, Immigrant. Zijn laatste special, die eerst Peaceful Warrior heette, maar later toepasselijk werd hernoemd als Pandemic Warrior, werd gefilmd in Dubai in december 2019 en kwam een goed jaar geleden uit op Peacock, het streamingplatform van NBCUniversal.

Naast zijn verschijningen in The Tonight Show with Jay Leno, The Late Late Show with Craig Ferguson en de nieuwsquiz Wait Wait… Don't Tell Me!, speelde hij ook rollen in Curb Your Enthusiasm, Grey's Anatomy en Superior Donuts. Jobrani trad al op in het Witte Huis en gaf twee TED Talks, goed voor meer dan 20 miljoen views.

De Things Are Looking Bright Tour brengt Maz Jobrani naar Brussel voor de eerste keer. Tickets voor de show in La Madeleine op 11 september gaan in verkoop op 4 februari. Er is een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar, waarmee je recht hebt op premiumzitjes en een meet and greet met Maz Jobrani na zijn show.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Maz Jobrani - Things Are Looking Bright Tour
Datum: 
11 september 2022
Locatie: 
La Madeleine, Brussel

Reservatie:

Meer over