Maureen - Close Enough

Na drie uptempo-songs neemt Maureen de tijd om de noten in mekaar te laten vloeien in Close Enough, haar nieuwste nummer. Ze liep al een tijdje rond met het idee om een melodieuze song te maken, waarin de emotie van het verhaal bepalend was. Daar bovenop was de goesting groot om zelf mee te schrijven aan de tekst. Ze kreeg de smaak te pakken toen ze mee kon schrijven aan “Love Pirate” en wou hier graag een vervolg aan breien.

Maureen trok met haar plannen naar Nederland, waar ze zich met producer/songwriter Tony Cornelissen afzonderde tijdens verschillende schrijfsessies en in de muziekstudio. Tony Cornelissen kan een mooi muzikaal CV voorleggen. Hij schreef en produceerde internationaal verschillende top 10-hits in verschillende genres en heeft als songwriter wereldwijd al meer dan 4 miljoen platen en downloads verkocht. Hij werkte al samen met bekende songwriters/producers zoals Max Martin (Pink, Katy Perry) en Rob Davis (Kylie Minogue, Mika).

Maureen kan met Close Enough terug een ander facet van haar veelzijdigheid als zangeres tonen en dat bevalt haar heel erg.

Laat je meeslepen door de emotie in Close Enough en laat je betoveren door Maureen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: