Robert Abigail, één van de meest succesvolle DJ's en producers van de Lage Landen, strikte 'troubabroers' Mathieu & Guillaume voor de Franstalige lyrics op zijn nieuwe single 'Mimosa'. Een zeer verrassende en onverwachte samenwerking, daar we het sympathieke zingende broederpaar toch vooral associëren met de betere Nederlandstalige pop en kleinkunst. Een samenwerking die er tevens toe zou kunnen leiden dat we komende zomer Mathieu & Guillaume door de speakers op Tomorrowland horen knallen...en dat zien de heren absoluut zitten!

"Het zou natuurlijk fantastisch zijn moest dat gebeuren. Stel je voor, Mathieu & Guillaume die weerklinken op het beste dancefestival ter wereld...we kunnen zelfs niet zeggen dat het een droom is die in vervulling zou gaan, want we hebben voordien gewoon nooit aan die mogelijkheid gedacht", zo zegt Mathieu."We waren enorm verrast dat Robert Abigail ons vroeg om de lyrics voor zijn nieuwe single 'Mimosa' in te zingen, onze genres liggen nu eenmaal redelijk ver uit mekaar, maar zo'n uitdaging konden we niet laten liggen. Het was een geweldige ervaring en we zijn héél benieuwd naar de reacties", vult broer Guillaume aan.

Robert Abigail zelf is alvast vol lof over de bijdrage die Mathieu & Guillame leverden aan zijn nieuwe single; "Mathieu & Guillaume hebben het extraatje waar ik nog naar op zoek was toegevoegd aan deze track. Niet enkel vocaal, maar ook daar het inspelen van de mondharmonica en gitaar. Mede dankzij hen is 'Mimosa' een vlot in het oor liggende, chill-out track geworden, die je meteen in gedachten meeneemt naar een zonovergoten lounge terras aan de Franse Rivièra!", zo besluit de zichtbaar tevreden DJ/producer.

'Mimosa', de nieuwe single van Robert Abigail ft. Mathieu & Guillaume, is vanaf vandaag, vrijdag 1 mei, HIER verkrijgbaar via iTunes!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: