Jelle Vossen als analist in de studio

Vanavond, dinsdag 6 november, speelt Club Brugge met het mes tussen de tanden tegen Monaco in de groepsfase van de UEFA Champions League. Als blauw-zwart nog Europees wil overwinteren, is een goed resultaat neerzetten geen overbodige luxe. Bij puntenverlies staat Club immers nog voor een erg zware opdracht met een verplaatsing naar de Duitse topclub Borussia Dortmund en een thuiswedstrijd tegen de Spanjaarden van Atlético Madrid. Monaco – Club Brugge is volledig live te volgen op VIER en op VIER.be vanaf 18u30.

Bij hun vorige ontmoeting in het Jan Breydelstadion werd het 1-1. Na drie speeldagen hebben beide ploegen momenteel 1 punt in groep A. De Bruggelingen zullen het morgen wel moeten doen zonder hun flankaanvaller Arnaut Danjuma. Hij sukkelt met een enkelblessure. Monaco kan wel beroep doen op Rode Duivels Youri Tielemans en Nacer Chadli.

Bart Raes en Geert De Vlieger volgen de match op de voet in het Stade Louis II. Joris Brys nodigt Club Brugge-speler Jelle Vossen en Bob Peeters uit in de studio voor de analyse van de wedstrijd. Bram Lambert sprokkelt reacties van spelers en coaches. Daarnaast zijn er ook uitgebreide samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden om 23.25.

Monaco vs. Club Brugge – Dinsdag 6 november live op VIER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over