Gisterenmiddag kon je in het Waasland Shopping Center over de koppen lopen. Traditioneel zijn de dagen voor Kerstmis en nieuwjaar erg druk voor de shoppingcentra, maar de komst van Will Tura en Christoff naar de BV pop-up store van Muziekpunt.be in Sint-Niklaas zorgde voor een ware overrompeling. Beide artiesten zorgden voor een primeur en signeerden voor het eerst samen hun succesalbum ‘Will Tura & Christoff - Back To Back’, waarvoor ze ook een Platina Award uitgereikt kregen, dit voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren!

Begin november bracht Universal Music de dubbelaar ‘Will Tura & Christoff - Back To Back’ uit. Beide artiesten gingen grasduinen in hun muzikale collectie en verzamelden hun 40 mooiste liedjes. Vanaf de lancering was het album al een voltreffer en na de snel bereikte gouden status, is het album anderhalve maand na release ondertussen meer dan 20.000 keer over de toonbank gegaan. Na een geslaagd optreden van Christoff, namen beide artiesten hiervoor onder luid applaus hun platina onderscheidingen in ontvangst. Christoff: “Elke award die ik krijg neem ik nog steeds even dankbaar aan en doet mij iets als artiest. Net als de gouden, zal ook deze platina award een heel bijzondere plaatsje krijgen bij mij thuis. Het was sowieso al een enorme eer met een legende en voorbeeld als Will Tura deze 'Back To Back' te mogen uitbrengen, maar dit is toch wel de kers op de taart."

Twee glunderende artiesten namen na afloop van de uitreiking nog ruimschoots de tijd om in de BV pop-up store van Muziekpunt.be op de foto te gaan én hun ‘Back To Back’ dubbelcd samen te signeren.

Na het optreden van Christoff en de gezamenlijk signeersessie met Will Tura, werd het publiek in Waasland Shopping Center nog getrakteerd op een mini concert en optreden van Robby Longo en Lindsay. Deze twee artiesten waren vooraf ook al langsgeweest in de BV pop-up store van Muziekpunt.be in Ring Shopping Kortrijk Noord, waar Christoff de dinsdag afsloot om 17u00 met een optreden en handtekeningsessie.

Nog tot en met 31 december kan het publiek dagelijks (behalve op Kerstmis) terecht in de BV pop-up stores van Muziekpunt.be in Sint-Niklaas en Kortrijk. Meer info kan je vinden op www.muziekpunt.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: