De moeder van alle stadsfestivals breidt uit: na Leuven en Bilzen heeft Dendermonde voortaan ook haar eigen gratis stadsfestival. Na het traditionele Marktrock in Leuven en een uiterst succesvolle eerste editie in Bilzen, maakt ‘De zomer van Marktrock’ dit jaar haar intrede in Dendermonde. Deze editie van het gratis stadsfestival vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 juli 2014 met op de Grote Markt de mainstage en op de Vlasmarkt een 2de podium met uitsluitend DJ’s.

Line-up Marktrock Dendermonde

Op zaterdag 5 juli verwelkomt Marktrock Dendermonde het Dj-duo Paranormal Tracktivities, Safi & Spreej, Buscemi, De Jeugd van Tegenwoordig en Merdan Taplak op de Grote Markt. Op zaterdag 6 juli maakt de Grote Markt zich klaar voor The Amazing Flowers, Stan Van Stamang en Natalia.

Op de Vlasmarkt kan men op beide dagen genieten van optredens van verschillende DJ’s. Op zaterdag 5 juli biedt Marktrock voornamelijk het podium aan lokaal talent met onder meer Dysfunkshunal, Nack & Rif en Foonetik. Op zondag 6 juli zorgen Neglectic, TLP en FS Green voor vuurwerk op de Vlasmarkt. De programmatie van de Vlasmarkt kwam tot stand in samenwerking met City Sounds.

Drie keer feest!

‘De zomer van Marktrock’ vindt in 2014 plaats op drie locaties, waarvan Dendermonde als eerste aan de beurt is op zaterdag 5 en zondag 6 juli. Daarna is het de beurt aan Marktrock Bilzen op zaterdag 9 en zondag 10 augustus. Leuven zorgt voor de derde keer feest tijdens het weekend van vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 augustus.

Volgende artiesten hebben hun komst reeds bevestigd: Daan, Kapitein Winokio en Les Truttes in Bilzen en Praga Khan, Gorki en Paul De Leeuw in Leuven. De volledige line-up van Marktrock Leuven en Marktrock Bilzen wordt volgende week bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marktrock Dendermonde
Datum: 
5 & 6 juli 2014
Locatie: 
Grote Markt Dendermonde

Reservatie:

Meer over