Breaking news! Marktrock Aalst verhuist naar het eerste weekend van de zomervakantie! Het stadsfestival zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2018. Zo wordt Marktrock Aalst één van de allereerste zomerfestivals! De eerste namen van de line-up worden weldra bekend gemaakt.

De ticketverkoop start op zaterdag 17 maart 2018 om 9u00.

LIVE Entertainment is o.a. organisator van Marktrock en is verantwoordelijk voor de boekingen van deze Belgische top artiesten: Bart Kaëll, Frantzis, Garry Hagger, Lisa, Stan Van Samang, Tom Dice en Udo.

LIVE Entertainment is een Belgisch onafhankelijk productiehuis opgericht in 2006. Populaire entertainment is de core business van het bedrijf. LIVE Entertainment is gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van entertainment merken en exploreert deze in TV-producties, grote live shows en evenementen, CD's, DVD's... LIVE Entertainment combineert de know-how van een TV-productiehuis, een management- en boekingskantoor, en een promotor van grote publieksevenementen, concerten en festivals. Deze unieke aanpak en specialisatie resulteert in enkele bijzonder sterke entertainment merken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marktrock Aalst
Datum: 
29 en 30 juni 2018
Locatie: 
Grote Markt, Aalst
Meer over