Filmdistributeur Just Entertainment brengt dit najaar de film ‘Butcher's Crossing’ naar België. Butcher's Crossing is een verfilming van de gelijknamige roman uit 1960 van John Edward Williams. De hoofdrol wordt vertolkt door Nicolas Cage en de regie is in handen van Gabe Polsky. De Amerikaanse western ging in première op het Toronto International Film Festival (TIFF) en verschijnt op 15 november 2023 in de Belgische bioscopen.

Synopsis

Butcher’s Crossing vertelt het meeslepende verhaal van de jonge Will Andrews die in 1873 Harvard verlaat om op zoek te gaan naar de diepere betekenis van het leven. Tijdens zijn reis ontmoet Andrews de ervaren en ambitieuze buffeljager Miller en huurt hem in om op zoek te gaan naar een mythische kudde in de Rocky Mountains. Deze gevaarlijke reis confronteert hem met de ruige en meedogenloze aspecten van de wildernis.

Butcher’s Crossing is een verfilming van de geprezen roman van John Edward Williams en biedt een diepgaande kijk op de menselijke aard en de gevolgen van menselijk handelen op de natuurlijke wereld.

Cast

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over