Margriet Hermans scoort met ‘Lekker Blijven Hangen’ dé Tik Tok hit van Liefde voor Muziek

Gisteren was op VTM de compilatieaflevering van het 8ste seizoen van Liefde voor Muziek te zien. Hét nummer dat iedereen zal bijblijven uit deze succesvolle reeks is zonder twijfel ‘Lekker Blijven Hangen’ van Margriet Hermans. Zij doopte de iconische hit ‘She After My Piano’ van 2Fabiola om tot het ambiancenummer ‘Lekker Blijven Hangen’ en kreeg daarmee Vlaanderen aan het dansen. Dankzij Margriets eigen moves werd het nummer ook een échte hit op Tik Tok.

Op vrijdag 27 mei brengt Margriet Hermans voor het eerst in 18 jaar een nieuw album uit. Naast haar liedjes uit Liefde voor muziek nam Margriet ook 5 nieuwe nummers op, waarvoor ze samenwerkte met schrijvers/componisten als Piet Goddaer, Diggy Dex, Marcel Fisser, haar eigen dochter Celien en Herman Brusselmans. Het dubbelalbum, dat de titel ‘Spiegelbeeld’ kreeg, verzamelt ook de mooiste nummers uit de 35-jarige carrière van Margriet.

Margriet en haar collega-artiesten uit dit seizoen van Liefde voor muziek kan je live aan het werk zien op vrijdag 23 september in de Lotto Arena.
www.liefdevoormuzieklive.be

LIVE // 23.09.22 - Lotto Arena, Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: