Na de langverwachte tournee, die op 28 april van start gaat en nu al 11 uitverkochte voorstellingen telt, zet Marco Mengoni zijn spannende avontuur verder met nieuwe voorstellingen in Italië en de rest van Europa.

#MENGONILIVE2016 volgt op het met lof onthaalde nieuwe album van Marco Mengoni, LE COSE CHE NON HO, dat op 4 december 2015 door Sony Music werd uitgebracht en al drie keer platina behaalde.

Het tweede deel van de tournee begint op 12 november in het Italiaanse Mantua, in de Palabam Arena, en doet nog negen andere Italiaanse steden aan. Daarna is de rest van Europa aan de beurt (met voorstellingen in Frankfurt, Brussel, Amsterdam, Parijs, Luxemburg, Zürich, Keulen, Wenen en Warschau – zie onder voor het volledige overzicht).

Deze nieuwe, ongelooflijke tournee levert nog maar eens het bewijs van Marco Mengoni’s fenomenale succes, zowel in Italië als daarbuiten.

Marco Mengoni sleepte al verschillende prijzen in de wacht, waaronder negen MTV Italian Music Awards en de MTV European Music Award for Best Southern European Act. Bovendien is hij de eerste Italiaanse artiest ooit die de MTV Europe Music Award for Best European Act in ontvangst mocht nemen.

De clip van zijn populaire single Guerriero werd maar liefst 43 miljoen keer bekeken op VEVO, en de videoclip van zijn jongste single Ti ho volute bene veramente was al goed voor 33 miljoen views.

De ticketverkoop start op donderdag 17 maart om 10 uur op de volgende kanalen:

  • Online: www.gracialive.be
  • Telefonisch: Op de 02/218.20.15
  • Of in alle Fnac Verkooppunten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marco Mengoni
Datum: 
8 december 2016
Locatie: 
Koninklijk Circus, Brussel

Reservatie:

Meer over