Enkel superlatieven hebben we voor de twee nieuwe Suikerrock namen van zondag 28 juli : Marco Borsato & Niels Destadsbader !

En uitroeptekens, want punten zouden gewoon niet volstaan voor een man die in totaal maar liefst 14 keer de legendarische Kuip in Rotterdam uitverkoopt , en daarmee The Rolling Stones het nakijken geeft. Marco Borsato zal er ook dit voorjaar weer vijf (!) keer een uitzinnige show te geven. Faut le faire!
Suikerrock is dan ook bijzonder verheugd dat hij het festival nog eens zal afsluiten, want u weet dat, hij deed dat reeds, en hoe! Show geven kan hij, gewapend met een schier eindeloze reeks hits uit al even uitstekende platen. Z’n laatste 'Thuis' staat inmiddels zo maar even 59 (!) weken in de charts. Uw zomer is zonet begonnen toch ?

Net zoveel uitroeptekens voor Niels Destadsbader. Niels is razend populair, zijn jongste album '30'verkocht al ruim 60,000 (!) keer en singles 'Verover mij' en 'Skwon Meiske' kregen allebei de Zomerhit medaille mee. Niels kaapte recent trouwens 5 MIA's weg, vulde afgelopen jaar twee keer het Sportpaleis tot aan het dak, en ja hoor, hij mag dat dit najaar nog eens drie keer overdoen. Hij zit inmiddels verankerd in de Vlaamse harten, en op zijn veroveringstocht doet hij Suikerrock aan op zondag 28 juli. U moest nu al op die markt staan ! Gewapend met een spandoek vol uitroeptekens !

Marco Borsato en Niels Destadsbader, zondag 28 juli op Suikerrock 2019 ! Riep daar iemand get your tickets ?

Suikerrock 2019

De 33ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 26 juli t/m zondag 28 juli in het centrum vanTienen. Reeds aangekondigd voor het hoofdpodium:

ZATERDAG 27 JULI:

  • The Prodigy
  • Goose

ZONDAG 28 JULI:

  • Marco Borsato
  • Niels Destadsbader

Meer namen volgen binnenkort

Tickets

Dagtickets voor zaterdag 27 juli en zondag 28 juli, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
26 - 28 juli 2019
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over