Met Marco Borsato als headliner, voorafgegaan door het immer populaire Clouseau, haalt Suikerrock twee kleppers uit de Nederlandstalige pop naar de zoetste stad van het land. Zij zorgen voor een hoogdag van de lage landen wanneer ze op zondag 2 augustus het vernieuwde Suikerrock in stijl afsluiten!

Marco Borsato

De carrière van Marco Borsato telt inmiddels 25 jaar. In die tijd heeft de zanger alles meegemaakt wat een artiest zich kan wensen. Met een 40-tal hits en een ongekend rijk gevulde prijzenkast behoort deze Nederlander met Italiaanse roots tot de meest succesvolle vocalisten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Na zijn meer intieme theatershows naar aanleiding van zijn recentste album 'Duizend Spiegels' zal deze Nederlandse superster in 2015 slechts twee maal optreden in België. Op zondag 2 augustus zal hij Suikerrock 2015 een knallend slot bezorgen!

Clouseau

Na een muzikale sabbatical van bijna vier jaar maakten de bekendste broers van Vlaanderen vorig jaar een comeback met hun nieuwe album 'Clouseau'! Met die nieuwe plaat onder de arm gingen ze uitgebreid op tournee en werkten ze terug een reeks Sportpaleisconcerten af tijdens de eindejaarsperiode. Clouseau wil het in 2015 wat kalmer aan doen om aan een volgend album te werken, en daarom zullen ze dit jaar slechts vier optredens geven . Op zondag 2 augustus wordt het dus een warm weerzien, want dan staan ze voor de tiende maal op de Tiense planken!

Familiedag

Zondag was altijd al de traditionele 'familiedag' op het Tiense stadsfestival, en ook dit jaar wordt er volop ingezet op gezinnen. Dit jaar wordt er bijvoorbeeld een luik met kinderacts toegevoegd in de vroege namiddag. Nieuw voor de editie 2015 is het 'Family ticket', een gecombineerd ticket voor gezinnen met kinderen.

Programma

Suikerrock 2015 vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus in het centrum van Tienen. Marco Borsato en Clouseau zijn de eerste bevestigde namen voor de 29ste editie van het fesival. Binnenkort volgt er uiteraard nog meer.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock 2015
Datum: 
31 juli - 2 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over