Ook dit najaar zet Marcel Vanthilt zijn zoektocht naar Het perfecte koppel op Eén op zondagavond verder. Twee jonge studenten bijten de spits af van dit tweede seizoen. De onafscheidelijke tortelduiven David Acke uit Lembeek en Tatiana Triest uit Berlare worden door Marcel grondig getest.

David is 23 en komt uit Lembeek in Vlaams-Brabant. Tatiana is 20 en is afkomstig uit het Oost-Vlaamse Berlare. Beide twintigers zijn bijna ieder moment van de dag samen. Ze studeren allebei Theater-, Film-en Literatuurwetenschappen en zitten ook samen op kot in Antwerpen. Hun romantisch avontuur startte vier jaar geleden via de sociale netwerksite Facebook en sindsdien hebben ze elkaar nooit langer dan een dag moeten missen. Tot onze scheidingsdame Cath Luyten hen voor 48 uur uit elkaar haalde en elk contact verbood.

Ze zijn niet enkel zot van elkaar maar delen ook de liefde voor een goed boek. Niet alleen knappe Tatiana valt in de smaak bij de mannen. Ook David kan op veel mannelijke aandacht

rekenen. Zelfs de moeder van Tatiana twijfelde even over de geaardheid van David maar na vier jaar wist hij heel de wereld ervan te overtuigen dat Tatiana de vrouw van zijn leven is.

Twee dolverliefde twintigers die elkaar constant bestoken met sms’jes en Facebookberichten, een schijnbaar perfect koppel, maar hoe zullen ze die 48 uur overleven? Wat zullen ze het meest missen? Zal Tatiana zich eenzaam voelen zonder haar David? Maar vooral: hoe goed kennen ze elkaar?

De kijkers zien het op zondag 8 december in de eerste aflevering van Het perfecte koppel op Eén.

Het perfecte koppel: op zondag om 20.30 u. vanaf 8 december op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: