Vlaanderen maakt kennis met Marc-Marie Huijbregts, de flamboyante Nederlandse cabaretier die al sinds eind vorige week furore maakt in de Slimste Mens Ter Wereld. Op woensdag zat hij voor de 5de keer in het spel zitten, wat hem nu al verzekert van een finaleplaats.

Maar er is meer: op 22 en 23 april zal Marc Marie Huijbregts ook live zijn laatste cabaretvoorstelling 'Florissant' spelen in de Arenberg in Antwerpen en de Stadsschouwburg in Mechelen. In Nederland speelt deze topper uitsluitend voor volle zalen en hij is vastberaden om dat in ons landje ook een paar keer te doen.

Zijn cabaret voorstelling 'Florissant' is een zelfportret waarbij Marc-Marie zichzelf wederom onder een vergrootglas en op de snijtafel legt. Hij legt zichzelf de wereld uit. De wereld die doordraait. Die wonderlijk mooi is. Die voor hem opengaat. Een wereld die vaak pijnlijk florissant kan zijn. Schrijnend fleurig. Dramatisch bloeiend. Vreselijk prachtig.

Marc-Marie ontving voor Florissant niets minder dan 4 sterren.

  • Verpletterend kwetsbaar en hilarisch - Theaterkrant
  • 'Marc-Marie Huijbregts flikt het hem weer: een prachtige, kwetsbare voorstelling maken die, bijna zonder dat je het door hebt, knaagt aan je ziel.' - Trouw

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marc-Marie Huijbregts
Datum: 
22 en 23 april 2015
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen & Stadsschouwburg, Mechelen

Reservatie:

Meer over