Op zijn 17de heeft Marc Floor er al een aardig parcours op zitten. In 2021 deed hij mee aan The Voice Kids, het tv-programma waar de vier stoelen tijdens de Blind Auditions voor hem werden omgedraaid. Marc koos voor Snelle als coach en dat leverde hem een plek op in de finale. Ondertussen werkte hij aan een eigen repertoire en stond hij één jaar later in het voorprogramma van Snelle en de Bankzitters, deed hij optredens door Nederland en stond hij in Ahoy Rotterdam voor 15.000 bezoekers. Ondertussen studeert hij aan de Herman Brood Academie, waar hij zich focust op muziek. De vele uren in de studio resulteerden in nog meer nieuwe muziek. Vorig jaar tekende hij op het Lieve Jongens-label van Snelle. Zijn eerste EPVan Huis Uit’ was samen met een eerste eigen show in een uitverkochte Melkweg, vorig jaar één van zijn hoogtepunten. Na ‘Wat Blijft Er Over’, een song die hij begin dit jaar uitbracht in een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds (WWF) is het nu tijd voor ‘Duizenden Liedjes’, een song die hij al bracht in het voorprogramma van Snelle zijn afgelopen uitverkochte ‘Achtentwintig’-tournee.

Marc Floor: "Ik vond het te gek om met Paul en de Lieve Jongens de studio in te duiken, we waren er al vrij snel uit dat het een liefdesliedje moest worden. Het gaat over iemand die niet te bereiken is, ondanks dat je wel duizenden liedjes over haar blijft schrijven. Hopelijk is dit het nummer waarmee je haar aandacht dan trekt".

Met ‘Duizenden Liedjes’ leverde Marc Floor weer een staaltje af van passie en vakmanschap, verwerkt in een erg aanstekelijk liedje. De single, die op het Lieve Jongens-label van Snelle verscheen, is digitaal beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over