Met Marble Sounds en Mintzkov krijgen we op 8 maart een mooie double-bill.

Met 'Sky Hits Ground' is Mintzkov al toe aan zijn vierde langspeler. De winnaars van Humo's Rock Rally 2000 zaten voor het eerst zelf achter de knoppen tijdens de opnames en het resultaat is een intense luistertrip waar alle typische Mintzkov elementen in samenkomen.

Philip Bosschaerts die als frontman duidelijk de lijnen uitzet. Die machtige baslijnen van Lies Lorquet en haar zo herkenbare backing vocals natuurlijk. Die wall of sound die de band weet te creëren.

Sterke songs die misschien nog niet de status hebben vanhun bekendste hits zoals 'Mimosa', 'Ruby Red' of 'Return & Smile', maar 'Word Of Mouth' is toch alweer goed op weg. Ook live staan ze er altijd als een huis.

Marble Sounds

Met 'Dear Me, Look Up' leverde Marble Sounds een sterke opvolger af voor hun geslaagde debuutalbum 'Nice Is Good'. De single 'Leave A Light On' leverde hen deze winter een dijk van een hit op en het nummer werd ook de onofficiële soundtrack van Music For Life genoemd.

Marble Sounds die ondermeer een gitarist deelt met Isbellssitueert zich ergens tussen The National, The Notwist en Pinback in.

A Fish Called Louis

A Fish Called Louis werd vorig jaar winnaar van de Publieksprijs op ons concours Verse Vis. Het viertal brengt een gevarieerde set vol mooie, melodieuze popsongs waarfans van Ben Howard onmiddellijk voor overstag moeten gaan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marble Sounds en Mintzkov
Datum: 
Zaterdag 8 maart 2014
Locatie: 
De Zwerver, leffinge

Reservatie:

Meer over