MNM maakte 489 uur radio voor studerend Vlaanderen

Exact 20 dagen geleden begonnen ze eraan. Peter Van de Veire, Julie Van den Steen, Tom De Cock en Sander Gillis stelden zichzelf volledig ter beschikking van studerend Vlaanderen. Vanavond om 19u, na 489 uur live-radio maken, zit hun werk erop. Met muziek, advies en de fysieke steun van het Marathonradio Rescue Team steunden ze studenten in heel Vlaanderen. Op donderdag 30 juni blikken ze terug tijdens 'Marathonradio: Het Rapport' en horen ze graag hoe al 'hun studenten' het ervan afgebracht hebben.

Marathonradio 2016 in cijfers

  • 20 dagen Marathonradio, 24/24 is goed voor 489 uur live-radio.
  • Aantal uur radio per DJ: Tom De Cock - 152 uur, Peter Van de Veire: 147 uur en Julie Van Den Steen: 159 uur.
  • Maar liefst 79 artiesten kwamen langs in de MNM-studio. Wie dat allemaal waren, zie je in bijgevoegde video.
  • Het Marathonradio Rescue Team met Sander Gillis kwam duizenden studenten tegen en hielp alle studenten in nood én hun netwerk: ouders, familie, vrienden, klasgenoten,...
  • Daarvoor legde hij 5.538 km af met de Marathonradiomobiel.
  • Op Twitter staat de teller voor Marathonradio momenteel op 117.880

Rino Ver Eecke, nethoofd MNM:

De vijfde editie van Marathonradio heeft de verwachtingen dit jaar werkelijk overtroffen. Onze vier DJ’s werden letterlijk bedolven onder de positieve reacties van studerend Vlaanderen. We merkten een constante stroom van interactie met Peter, Julie en Tom. En de trektocht van Sander met het Marathonradio Rescue Team werd super onthaald door studenten, ouders en leerkrachten. Zelden zagen we en MNM-project on air en online zoveel verbondenheid en samenhorigheid teweeg brengen. Ik ben vooral benieuwd om te horen hoe de resultaten eruit zien, nu donderdag 30 juni tijdens Marathonradio, Het Rapport.

Marathonradio: Het Rapport

Donderdag 30 juni blikken de MNM-DJ's terug op de afgelopen blokperiode en de examens. Want uiteraard willen ze ook weten hoe de examenresultaten van studerend Vlaanderen zijn. Ze nodigen iedereen uit in Bobbejaanland om het einde van de examens en het begin van de zomer te vieren. Samen met o.a. Laura Tesoro, Ian Thomas, Regi en alle winnaars van Start To DJ. En voor wie zijn/haar rapport meebrengt naar Bobbejaanland, heeft MNM nog een verrassing in petto.

Marathonradio: Het Rapport, donderdag 30 juni, 6u - 19u, live vanuit Bobbejaanland

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over