Na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen heeft het management van Kaye Styles en Kaye Styles zelve besloten om volgend statement te releasen:

We willen erop benadrukken dat Kaye Styles in het strafrechterlijke dossier te Leuven NIET veroordeeld is wegens heling of participatie aan de ondernomen feiten van 9 mei 2004 maar wel wegens het verstek geven op de eerste zitting van het proces.

Kaye Styles heeft namelijk verstek moeten geven wegens professionele verplichtingen in het buitenland (tour te Frankrijk) . De advocaat van Kaye Styles (Maarten Sobrie) heeft beroep aangetekend en dus wordt het uitgesproken vonnis sowieso herbekeken en de kans op een goede afloop in het voordeel van Kaye is aanzienlijk .

Dus van enige straf is op dit moment GEEN sprake, dus zeker geen CELSTRAF zoals her en der wordt gesuggereerd. Nogmaals het enige wat Kaye kan aangewreven worden in dit dossier is het verstek geven op de 1ste zitting, en nogmaals hier is beroep voor aangetekend.

Laat ons ook niet vergeten dat we praten over een zaak die al sleept van 2004, ondertussen zijn we 2007 en heeft Kaye Styles meermaals bewezen een voorbeeld functie te bekleden in onze samenleving, wat hij ook met verve en plezier bekleed.

Kaye Styles heeft na eurosong aktief deelgenomen in de strijd tegen Aids, Racisme, Geweld, kindermishandeling en is hij ook ambassadeur in de strijd tegen uitzetting van politiek vluchtelingen .

Wij het management van Kaye en Kaye zelve zijn enigzins verbaasd door de
snelle en negatieve behandeling van Kaye Styles in dit flinterdunne dossier , en zullen er alles aan doen om bij het beroep in deze zaak Kaye Styles naam te zuiveren.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: