Vanaf donderdag 25 november een hele winter lang!

Een muzikaal spektakel voor jong en oud met en voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans.

Donderdag 25 november om 20.35: Natalia De Musical

Natalia: "Ik werd teruggeflitst naar heel specifieke momenten uit mijn leven die met bijzonder veel zorg en aandacht voor detail werden gebracht. Een warm bad. Grappig en ontroerend. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen leven."

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon en niets mocht. Naar bepalende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Want het leven is een musical.

Op donderdag 25 november ontvangt James Cooke de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont. Een huis waar Johann Sebastian Bach door de kamers klinkt en waar vaders wil wet is. Over een opgroeiende tiener die op een ongemeen streng internaat de grenzen opzoekt en vriendinnen voor het leven maakt. Tot een zangeres die haar stem ontdekt en een vrouw die de liefde vindt. Maar ook naar het moment waar dat kleine meisje afscheid moet nemen van haar allergrootste held.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

Niels Destadsbader: "Het idee dat men speciaal een musical zou maken voor en over mij, maakte mij best verlegen. En dat gebeurt niet zo snel. Maar alles wat erna kwam was prachtig. Nog eens merçi aan James en zijn hele team. Dit voelde echt aan als een bijzonder cadeau."

Gert Verhulst: "James is mijn beste vriend en hij kent me door en door. Als er iemand een musical kan maken over mijn leven, moet hij het wel zijn. En ik had gelijk, want ik heb echt heel hard genoten van begin tot einde. De geweldige songs, het terugzien van enkele vrienden en de herinnering aan heel bijzondere momenten in mijn leven hebben me ontroerd maar ook energie gegeven. Een muzikale volgelvlucht doorheen mijn leven die ik nooit zal vergeten."

Margriet Hermans: "Dit is een muzikale en heel aangrijpende reis geworden naar mijn beginjaren. Een adembenemend overzicht van de mooiste jaren van mijn leven. Het was een heerlijke ervaring."

Story image

James ontvangt deze winter acht centrale gasten in het prachtige en warme NT Gent. Niels Destadsbader, Philippe Geubels, De Pfaffs, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, Natalia, Gert Verhulst en Margriet Hermans laten zich verrassen met een musical over hun leven. Persoonlijke en verrassende verhalen. Bijzondere ontboezemingen. Kleine en grote emoties. Een lach en een traan. Maar vooral heel veel show. En jij kan erbij zijn. Vanop de allereerste rij.

Donderdag 25 november om 20.35: Natalia De Musical op Play4 en GoPlay.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over