Geannuleerd en dus geen uitstel. De 26e editie van Mama’s Pride is op 8 en 9 mei 2021, het is niet anders. https://facebook.com/events/s/mamas-pride-2021-mmp21/1116319555373238/​ < Een nieuw evenement is aangemaakt.

‘We kijken wel bijvoorbeeld welke acts bijvoorbeeld van de zaterdag we nu al kunnen doorzetten naar volgend jaar. Mama’s Pride houdt vast aan Moederdag.’ aldus voorzitter Koen van den Berg.
De muzikanten die Mama’s Pride dit jaar in Geleen zou presenteren, gaat de stichting nu actief online steunen door ze alsnog onder de aandacht van het publiek te brengen. ‘Iedereen zit veilig thuis en verkent de social media. We laten de bands de komende tijd dus toch de revue passeren en roepen mensen op het actief op de diverse kanalen te volgen.’ Ook zij zijn nu aangewezen op de steun van het publiek.

‘Wij zetten die social media kracht graag in voor onze artiesten en ook voor (oud-)sponsors, toeleveranciers en wat dies meer zij. We zijn ervan overtuigd dat Geleen e.o. laat zien dat we ook ‘op afstand’ een prima elkaar steunende gemeenschap vormen.’ Mama’s Pride wenst iedereen in deze bizarre tijd - hoe dan ook - veel muziekplezier.

Laten we elkaar blijven steunen en helpen. Dat is wat telt; juist nu. Take care en blijf thuis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over