In 2020 is het 30 jaar geleden dat één van Vlaanderens bekendste groepen werd opgericht, Mama’s Jasje. Met meer dan 1,4 miljoen verkochte platen staat de groep in de top honderd van bestverkochte Belgische artiesten. In 1990 scoorden ze met hun eerste nummer Zo ver weg meteen een grote hit en er zouden er nog vele volgen. Peter Vanlaet mogen we gerust de biologische vader van Mama’s Jasje noemen.

Anno 2020 treedt hij live op omringd door vijf muzikanten. Ze geven een straffe live-set met het beste van Mama’s Jasje, aangevuld met enkele nieuwe nummers. 2020 wordt ook een jaar vol nieuwigheden en verrassingen met als hoogvlieger het 30-jarig bestaan van Mama’s Jasje en Peters deelname aan ‘Liefde voor muziek’ dat vanaf 30 maart wordt uitgezonden op VTM. Het wordt een groot feest, dat is zeker!

Op 22 mei verschijnt het album 30 JAAR MAMA’S JASJE... de jaren van verstand. Hierop zullen 10 evergreens prijken, aangevuld met 10 nieuwe hommages (waaronder alle liedjes uit Liefde voor Muziek), maar ook 10 nieuwe songs!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over