VIJFtv zet na twee succesvolle seizoenen van De Superhuisvrouw in het najaar de samenwerking met Tante Kaat verder in de nieuwe Vlaamse productie Mama Staakt, Tante Kaat waakt. “ Met De Superhuisvrouw is Tante Kaat een vaste waarde bij VIJFtv geworden", zegt VIJFtv-netmanager Lieve Vyverman."Wij zijn er dan ook zeker van dat zij deze nieuwe uitdaging weer op haar eigen, unieke manier met succes zal aangaan.”

In het gloednieuwe VIJFtv-format zal Tante Kaat weer op haar eigen unieke wijze Vlaanderen doorkruisen. In Mama Staakt, Tante Kaat waakt staat Tante Kaat mannen bij die een weekend lang het huishouden alleen moeten leiden. Veel mama’s staan in voor het hele huishouden terwijl de man des huizes geen handje toesteekt. Ze krijgen voor al hun harde werk vaak geen enkele waardering en krijgen nu de kans om een weekend lang in staking te gaan. Papa zal dan alle huishoudelijke taken op zich moeten nemen terwijl moederlief een relaxweekend krijgt waar ze kan genieten van een welverdiende rust. Als papa de controle echter lijkt te verliezen, grijpt Tante Kaat in om hem oplossingen aan te reiken.

Tante Kaat: “Ik ben uiteraard hartstikke blij met deze nieuwe samenwerking en heb er ongelofelijk veel zin in. Dit nieuwe VIJFtv-programma is voor mij opnieuw iets helemaal anders. Het lijkt me dan ook ontzettend leuk en een grote uitdaging om die knullige huisvaders hun mannetje ter leren staan in het huishouden.”

VIJFtv zoekt mama’s
Voor een nieuw programma zoekt VIJFtv mama’s die een weekend willen staken!
Sta jij als mama in voor het hele huishouden terwijl je echtgenoot nauwelijks helpt?

Kook je, kuis je, was je en doe je de opvang en verzorging van àlle kinderen helemaal alleen?Vind je bovendien dat je man jouw huishoudelijke inzet en verdiensten zwaar onderschat? Dan is dit dé kans om hem te laten voelen hoeveel bergen werk je wel verzet.

VIJFtv geeft je de kans om een heel weekend in staking te gaan en alle taken in je man z’n schoenen te schuiven. Terwijl jij volop geniet in een ontspannende omgeving krijgt ‘de man des huizes’ alle lasten op zijn schouders. Drie dagen moet hij helemaal alleen het huishouden beredderen.

Maar…Tante Kaat waakt!
Niemand minder dan Vlaanderens populairste huisvrouw loert om de hoek en als de situatie uit de hand dreigt te lopen, staat Tante Kaat jouw man bij met raad en daad tijdens misschien wel de moeilijkste opdracht uit zijn leven.

Interesse? Stuur zo snel mogelijk een mail naar ingeberckmans@kanakna.com met:
* jullie namen, leeftijd, contactgegevens (zeker gsm-nummer en e-mailadres), woonplaats en beroep, en namen en leeftijden van de kinderen
* foto's van jullie beiden en al jullie kinderen: close-up en volledig (klein formaat per e-mail doorsturen)
* motivatie waarom jullie willen meedoen (+ wat doe je allemaal in het huishouden en met de kinderen en wat doet je man/papa niet, …)
* kandidaten moeten zich in de maand juni, juli of augustus kunnen vrijmaken gedurende drie dagen (weekend) voor opnames

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: