"The Wall" is de naam van een nieuw 3-daags live festival in Maldegem tijdens het eerste weekend van september. Met de combinatie van een uniek concept waarbij de festivalweide wordt opgebouwd met zeecontainers en een ijzersterk live programma met headliners zoals Stan Van Samang, Daan en de Nederlandse rapper Boef wil "The Wall" zich op de kaart zetten als nieuw festival voor een gevarieerd publiek. Op 1,2 en 3 september wordt een 3-daags festival georganiseerd in Maldegem op een festivalweide aan de Koningin Astridlaan dichtbij Euroshop en Mc Donalds. Het festival heeft "The Wall" als naam meegekregen en is de vertaling van het concept waarbij het festivalterrein zal worden opgebouwd met een muur van zeecontainers om een unieke industriële sfeer te creëren.

De organisatoren mikken op een publiek van alle leeftijden met een gevarieerde muzieksmaak. Op vrijdagavond 1 september wordt het café Flamand geprogrammeerd, dit is een concept met Peter Van de Veire, Niels Destadsbader en Miguel Wiels en levert garantie op ambiance met daarna Stan Van Samang live in concert als headliner. Het voorprogramma wordt verzorgd door lokale coverband Seventy and Orange.

Op zaterdagavond 2 september opent lokale coverband The Craft het programma met daarna een exclusief live optreden van Emma Bale gevolgd door headliner Daan en aangevuld met DJ set van Buscemi.

Op zondag staan er 3 optredens gepland met als headliner de Nederlandse rapper Boef gekend van onder meer de nummer 1 hit Habiba, maar ook Get Ready met de beste nummers uit hun nieuwe cd en de toppers van vroeger. Buurland, de boysband die is ontstaan uit het VTM programma 'The Band' en DJ 13 Amps, de jongste Belgische vrouwelijke deejay vervolledigen het programma.

Ondanks het ijzersterke programma werden de toegangsprijzen bewust laag gehouden. Wie op voorhand tickets koopt, online via de website of via de fysieke verkooppunten betaalt 25 euro voor een dagticket of 50 euro voor een 3-daags weekendticket.
Op zondag loopt een speciale actie aan verminderd tarief van 20 euro. Bovendien mag per begeleidende volwassene een kind onder de 1.35 meter gratis binnen.

Alle info is te vinden op de website www.thewall2017.be en de facebookpagina www.facebook.com/thewallmaldegem

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: