Na enkele weken teasen konden de fans van Maksim Stojanac niet wachten tot het vrijdag 24 maart was. Vandaag brengt Maksim namelijk zijn nieuwe single ‘Onder Invloed’ uit. Dit is het eerste nummer dat we te horen krijgen nadat Maksim in mei 2022 zijn debuutalbum uitbracht. Met die plaat veroverde hij meteen de eerste plaats in de Vlaamse charts. De lead single, ‘Zonder Mij’, is ondertussen officieel goud en Maksim mocht hiervoor een award in ontvangst nemen.

Maksim over ‘Onder invloed’: “De song beschrijft voor mij het gelukzalige gevoel dat je overvalt wanneer je beseft dat je zodanig verliefd bent dat je je geen leven meer kan inbeelden zonder de persoon in kwestie. Ik vertel over de waas waarin je op zo’n moment terechtkomt, waardoor je enkel meer en meer wil. ‘Onder Invloed’ gaat over de balans vinden tussen de realiteit en de roes van de verliefdheid.

Geheim concert: Vrijdag 24 maart staat er een miniconcert van Maksim gepland. Het tijdstip en de exacte locatie zijn echter uiterst geheim en waren enkel te verkrijgen voor fans die de single pre-saveden en hun e-mailadres achterlieten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over