"Make You Feel My Love" van Adele is volgens de MNM-luisteraars de ultieme hit van de nillies (2000-2009). Het nummer eindigde vandaag op de eerste plaats in de Top 100 van de Nillies van radiozender MNM. "I Gotta Feeling" van Black Eyed Peas en "Viva La Vida" van Coldplay vervolledigen het podium.

"Make You Feel My Love" van de Britse zangeres Adele, dat tijdens de vorige editie nog op nummer zes eindigde, staat dit jaar voor het eerst bovenaan in de Top 100 van de Nillies. "Where Is The Love?" van Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake (7) stond in 2011 en 2010 al in de Top 100 van de Nillies, maar kwam tijdens de vorige editie niet voor in de lijst. Het nummer maakt opnieuw zijn intrede in de top en eindigt meteen op de zevende plaats.

Dat net die twee nummers het in de nasleep van de aanslagen in Brussel heel goed doen dit jaar is niet verwonderlijk. Zowel "Make You Feel My Love" en "Where Is The Love?" werden de afgelopen veel aangevraagd en ook gedraaid op MNM als vorm van troost.

Zo ziet de volledige top tien eruit:

  1. (6) "Make You Feel My Love" - Adele
  2. (4) "I Gotta Feeling" - Black Eyed Peas
  3. (3) "Viva La Vida" - Coldplay
  4. (5) "Walk On Water" - Milk Inc.
  5. (1) "Sex On Fire" - Kings Of Leon
  6. (2) "Poker Face" - Lady Gaga
  7. (-) "Where Is The Love?" - Black Eyed Peas feat. Justin Timberlake
  8. (12) "Beautiful Day" - U2
  9. (8) "Don't Stop The Music" - Rihanna
  10. (36) "Chasing Cars" - Snow Patrol

De beste Belgen eindigen dus net buiten de top drie: "Walk On Water" van Milk Inc. eindigt op de vierde plaats.

"The Real Slim Shady"van Eminem (21) stond nooit eerder in de lijst en is daarmee de hoogste nieuwkomer in de lijst. Coldplay is met vier nummers in de top honderd dan weer de populairste artiest van de nillies.

Vorige week zaterdag zond MNM nog de Top 100 van de 90s uit. In die lijst eindigde "Thunderstruck" van AC/DC op de eerste plaats.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over