Geen idee hoe het met u is gesteld, maar sinds de Gantoise kampioen is, vertoont ons geheugen meer gaten dan een belegen gruyère die net gebruikt is bij een rondje kleiduifschieten. Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven. Dat de stoom op Zeverrock uit uw oren zal komen, bijvoorbeeld.

Want ook al doet onze jongste inzending voor het Eurovisiesongfestival het niet onmiddellijk vermoeden, er wordt nog steeds aardig gemusiceerd in dit apenlandje. Komen dat met de hulp van Intergalactic Lovers, Regi ft. Linda, Tout va bien en De Mens bewijzen:

de troubadour van ’t Stad (Tourist LeMC!), hij die zo snedig muziekstijlen aan elkaar naait dat je zou denken dat Dries Van Noten achter de decks staat (Davidov!), het lekkerste dat Nederland de afgelopen jaren heeft voortgebracht (Jett Rebel!), de man die zijn volk leerde dansen (Yves Deruyter!), en de smeltkroes van dEUS-frontman Tom Barman en technogod CJ Bolland: Magnus!

Zeggen dat we ons met overschotjes hebben laten afschepen, zou de waarheid zwaar geweld aandoen. Dus azijnmuilen dezer wereld, werp die Prozac in de vuilbak en sla uw spaarvarken aan diggelen, want via de onderstaande link kunt u zichzelf trakteren op een shot good vibrations. Voor één dag vertier betaalt u 20 euro, combitickets wisselen voor 30 euro van eigenaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock 2015
Datum: 
8 & 9 augustus 2015
Locatie: 
Zevergem

Reservatie:

Meer over