Madeleine Peyroux heeft vandaag haar album Let’s Walk uitgebracht. Het album is al ontstaan tijdens de corona-pandemie, waar ze veel tijd en ruimte had om alle muzikale hoeken op te zoeken die ze nog niet kende, samen met multi-instrumentalist John Herrington.

Je kunt het album hier op Spotify luisteren.

Madeleine Peyroux heeft met deze plaat al acht studioalbums onder haar naam staan, zonder te vervelen. Met dit werk maakt ze een combinatie van getraind vakwerk met moedige openheid en eerlijke verhalen. Ze is van de straten van Parijs uitgegroeid tot een gevestigde artiest die in concertzalen over de hele wereld te zien is. Met deze 10 schaamteloos persoonlijke liedjes verweeft ze jazz, folk en kamermuziek met thema’s als politiek, verlangens en grilligheid.

Met dit album heeft ze als doel om mensen te verbinden om door haar eerlijkheid, gesprek en connectie te verzorgen richting haar publiek.

Daar zegt Peyroux over:

This music is part of a dialogue,”. “That’s what art is. It’s engagement, community. I believe more than anything in getting together with people and listening to music and conversing. Music is the only way I’ve ever built community.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: