Hiphop-duo keert terug met tweede album en nieuwe hitsingle ‘Downtown’

Twee uitverkochte shows in 2013 bewezen dat de Heineken Music Hall te klein is voor Macklemore & Ryan Lewis. Terwijl het succes van debuut The Heist nog nadreunt, verschijnt eerdaags de langverwachte opvolger. Op zondag 10 april keert het hiphop-duo daarom terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten voor deze show zijn te koop vanaf vrijdag 30 oktober en kosten €41, €46, €51 of €80. Van elke verkochte ticket gaat €1 naar een goed doel.

The Heist kwam uit in 2012 en was in één klap een succes dankzij wereldwijde hits Thrift Shop en Can’t Hold Us. Zowel The Heist Tour als de Fall World Tour trokken over de gehele wereld volle zalen. Overal maakte het hiphop-duo er een spektakel van met band, vuurwerk, confetti, ballonnen en dansers. Het tweede album van Macklemore & Ryan Lewis moet nog verschijnen, maar als huidige hit Downtown (waar het duo gisteren de MTV EMA 'Best Video' voor won) een voorbode is van wat komen gaat, staat ook die opvolger vol aanstekelijke, optimistische hiphop-hits.

Goede doelen

Het duo uit Seattle wil met hun muziek niet alleen mensen vermaken maar ook een positieve bijdragen leveren aan de maatschappij. Zowel in hun songteksten als shows schuwen ze politieke en maatschappelijke thema’s niet. Zo gaat Same Love over Macklemore's homosexuele oom en zijn recht om te kunnen trouwen. Tijdens de komende wereldtour besteden Macklemore & Ryan Lewis opnieuw aandacht aan gelijkheid en rechtvaardigheid en doneren aan een aantal doelen en organisaties die daaraan bijdragen: €1 per verkochte ticket voor de Ziggo Dome show gaat naar Equal Justice Initiative, Youth Speaks en het 30/30 Project. Meer informatie over dit initiatief vind je op plus1.org.

Ticketinfo

Kaarten voor het Ziggo Dome optreden van Macklemore & Ryan Lewis kosten €41, €46 of €51. Voor €80 sta je in de Golden Circle (alle prijzen excl. servicekosten). Tickets zijn vanaf vrijdag 30 oktober 2015 om 10:30 uur verkrijgbaar via macklemoreziggodome.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Macklemore & Ryan Lewis
Datum: 
10 april 2016
Locatie: 
Ziggo Dome, Amsterdam

Reservatie:

Meer over