"Can't Hold Us", rappen Macklemore & Ryan Lewis, en of dit Amerikaanse duo niet te stoppen is! Hun samenwerking komt in 2009 tot stand en blijkt al van bij het begin erg lucratief te zijn. De getalenteerde en humoristische Macklemore, die zich na Eminem de meest succesvolle blanke rapper aller tijden mag noemen. En de veelzijdige Ryan Lewis, een geroemd producer, muzikant, dj, fotograaf en regisseur. Met gebundelde krachten bestormen ze wereldwijd de top van de charts. "Thrift Shop", "Same Love" en "Can't Hold Us", zowat elke single van hun debuutplaat 'The Heist' (2012) is een instant monsterhit. Het album wordt dan ook terecht bekroond met een Grammy Award in de categorie Best Rap Album.

Macklemore & Ryan Lewis beleven drukke tijden. Ze reizen de wereld rond met live shows die bruisen van energie. In ons land maken ze hun opwachting op het podium van Vorst Nationaal en Pukkelpop. Overal waar ze komen barst een ongezien feest los, humor en spektakel zijn nooit veraf bij de twee. Het duurt even voor het gouden duo tijd vindt om opnieuw de studio in te duiken, maar intussen hebben ze met "Downtown" een fijne nieuwe single klaar. De voorbode van een nieuw album dat er aan staat te komen. Voor de video die bij het nummer hoort mochten Macklemore & Ryan Lewis afgelopen weekend de prijs voor de beste videoclip in ontvangst nemen op de MTV EMA awards. Het duo opende de show eerder op de avond met een spetterend optreden.

Terwijl we wachten op verdere details over de nieuwe langspeler, kondigen Macklemore & Ryan Lewis een nieuwe tournee aan. Op dinsdag 1 maart houdt deze halt in het Sportpaleis. Tickets voor dat concert gaan op vrijdag 30 oktober om 11u in verkoop. Snel zijn is de boodschap!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Macklemore & Ryan Lewis
Datum: 
Dinsdag 1 maart 2016
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over