Op maandag 15 juli 2013 gaat een nieuwe week van start voor huisarts Sara (Sara Vertongen), sociaal assistente Judith (Ella Leyers), seksuologe Els (Lotte Pinoy), psycholoog Frederik (Bert Cosemans) en verpleger Tim (Yemi Oduwale) in Binnenstebuiten. Ook in de 5 volgende afleveringen stappen enkele bekende gastacteurs De Korf binnen met een medisch of psychologisch probleem.

Cocktail - aflevering 11 op maandag 15 juli 2013
Jos Meijnders wil iets doen aan zijn fysieke conditie, die beneden alle peil is. Sara raadt hem aan zijn training rustig op te bouwen. Wanneer Jos haar goede raad in de wind slaat, is het hek van de dam. De zestienjarige Lindsey heeft een relatie met de iets oudere Yannick. Zij is er klaar voor om in hun seksleven de grote stap te zetten, maar Yannick heeft zo zijn reserves. Aan Els om te kijken hoe ze beide partijen gelukkig kan maken.

Maarten Bosmans, bekend van Zone Stad, Flikken en Ella, duikt op maandag 15 juli in zijn lederen jekker als vertegenwoordiger van lederen jassen. Hij speelt Jos Meijnders, die graag iets aan zijn buikje wil doen om zijn vrouw te plezieren. Die rol wordt vertolkt door Vicky Florus, die we eerder al zagen in Thuis, Witse, Spoed en Zone Stad. Jasmijn Van Hoof, sinds eind vorig jaar te zien in Familie, kruipt in de huid van Lindsey. Gert Lahousse speelt Koen, een mysterieuze man die Sara komt opzoeken in De Korf.

Over de limiet - aflevering 12 op dinsdag 16 juli 2013
Frederik wil Lotte Vandecasteele, de nieuwe hoofdredactrice van het magazine waarvoor seksuologe Els en hij af en toe een column schrijven, in de bloemetjes zetten ter ere van haar promotie. Op het bescheiden tuinfeest schijnt Lottes man, Victor, allesbehalve in z'n nopjes. Tim heeft examen palliatieve zorg en is vast van plan een goede beurt te maken.

Sanderijn Helsen, die eerder al gastrollen vertolkte in de politiereeksen Zone Stad, Aspe en Flikken, duikt op dinsdag 16 juli eens een andere wereld in. Zij vertolkt de rol van Lotte, de nieuwe hoofdredactrice van Els en Frederic. Peter Bulckaen speelt Victor, de man van Lotte, die er een probleem mee heeft dat zijn vrouw een stapje hoger op de carrièreladder staat.

Onvoltooid verleden - aflevering 13 op woensdag 17 juli 2013
Willem De Baets, die sinds een paar maanden met zijn vriendin Lien in relatietherapie is bij seksuologe Els, bezwijkt langzaam maar zeker onder de druk om zwanger te geraken. Els raadt hem aan een vruchtbaarheidstest te ondergaan. Dit onderzoek zorgt voor een nieuwe wending. Tim heeft een nieuwe patiënte die na een knieoperatie inspuitingen moet krijgen tegen flebitis. De 52-jarige Christine laat zich de aandacht van de jonge verpleger welgevallen.

Naast het toneel was Karel Tuytschaever terug te vinden op de set van De Vijfhoek, waar hij tot de vaste cast behoorde, en ook in Witse, Zone Stad, Aspe, Crimi Clowns en Code 37 zagen we hem al. Op woensdag 17 juli speelt hij Willem, die vreest dat hij onvruchtbaar is. JOE fm-VJ Elke Van Mello speelt zijn vriendin Lien. Politica en actrice Mieke Bouve vertolkt de rol van Christine, die haar oog heeft laten vallen op Tim.

Eenzaam op het veld - aflevering 14 op donderdag 18 juli 2013
Ken, een jonge voetballer volgt een anti-agressiecursus in De Korf. Frederik ontdekt een aantal dingen die het gewelddadig gedrag zouden kunnen verklaren. Bavo Smits zoekt iets in De Korf. Maar wat?

Mathias Vergels - bekend door zijn rollen in Thuis, de film Noordzee, Texas en Allez Eddy! - speelt voetballer Ken. Theater-, televisie- en musicalacteur David Michiels vertolkt de rol van trainer Ruud. Tom De Hoog speelt Kens kritische vader Paul. Erik Burke, vooral bekend geworden als Geert in Wittekerke, kruipt in de huid van Bavo, die op jacht gaat naar een bepaald voorschrift. Kristine Perpête speelt zijn vrouw Gonda.

Virus - aflevering 15 op vrijdag 19 juli 2013
Een koppel komt bij Sara binnen met 'iets onder de leden'. Wanneer de symptomen van de man en de vrouw steeds duidelijker verschillen, staat Sara voor een raadsel. Els moet zich verdiepen in een pornoverslaving.

Wim Van de Velde (Spoed, Familie, Aspe, Dag en Nacht,…) en Nathalie Wijnants (Thuis, Amika, Familie,…) spelen het koppel Mario en Britt, die op het eerste gezicht een virale infectie hebben opgelopen. Nele Goossens, vooral bekend uit Chris & Co als Kelly, het lief van Snelle Eddy, vertolkt de rol van Veerle, die kampt met een niet zo alledaags probleem.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: