Niemand minder dan charmezanger Christoff komt naar Maanrock. De schlager-primus van Vlaanderen staat zondag 30 augustus op het Groot Podium van de Mechelse Grote Markt. Maanrock, het driedaagse gratis stadsfestival, vindt plaats van vrijdag 28 t.e.m. zondag 30 augustus.

In het vtm-programna 'Liefde voor muziek' werd Christoff recent nog omschreven als de schlagerzanger met het meeste lef. Dat is zeker ook zo voor de liveshows die Christoff geeft. Hij kijkt dan ook erg uit naar het optreden tijdens Maanrock. “Ik houd ervan om mijn muzikale grenzen te verleggen”, zegt hij. “Met mijn liveband laten we schlager en pop naadloos in elkaar overlopen. Dat werkt bij een publiek van elke leeftijd. En zo blijft ook voor mij elk concert een uitdaging.”

Christoff is toch wel enigszins een verrassing voor Maanrock. “We zijn een festival voor iedereen en vullen dat op een ietwat eigenzinnige manier in. Vorig jaar hebben we het aangedurfd een klassiek concert te programmeren. Nu halen we Vlaanderens grootste schlagerzanger naar Mechelen. En dat allemaal in 1 festival. Met Christoff zal het feest op zondag snel losbarsten”, aldus Kristof Calvo, voorzitter van mmMechelen Feest.

Eerder deze week raakte al bekend dat ook Nielson, vooral bekend van zijn monsterhit ‘Sexy als ik dans’, één van de klinkende namen is voor de zondag van Maanrock.

Het is nog heel even wachten, maar weldra staat alle informatie op www.maanrock.be en www.dezomerisvanmechelen.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Maanrock
Datum: 
28-29-30 augustus 2015
Locatie: 
Grote Markt, Mechelen

Reservatie:

Meer over