© Martin van Os

The voice of Holland-winnares Maan heeft vandaag een gouden award ontvangen voor haar debuutsingle ‘Perfect World’. De jonge zangeres werd compleet verrast door Hardwell, die ‘Perfect World’ produceerde. De samenwerking tussen Maan en Hardwell ontstond toen de twee artiesten elkaar ontmoetten tijdens een live-show van de populaire talentenjacht. Hardwell was zo onder de indruk van de zangeres dat hij aanbood om haar eerste single te produceren.

Woorden schieten tekort wanneer Robbert van de Corput, beter bekend als Hardwell de ruimte binnen komt lopen en Maan ziet wat hij bij zich heeft. De eerste gouden award voor ‘Perfect World’ is een feit. Ze vindt het “super tof, en dat binnen een paar weken! Heel bijzonder om dit uit handen van Hardwell te ontvangen. Ik ga het zeker vieren!”. Robbert vult aan: “We ontmoetten elkaar tijdens The voice en hielden daarna contact en van het één kwam het ander. Er kwam een single, die werd meteen nummer 1 en hij is nu ook nog goud…. Hoe vet is dat!”

Maan
Al op 12-jarige leeftijd was Maan vastberaden om mee te doen aan het Junior Songfestival. Verder dan een plek bij de laatste 70 kandidaten wist de uit Bergen afkomstige jongedame niet te komen. In 2015 deed de inmiddels 18-jarige Maan een nieuwe poging tijdens ‘The voice Of Holland’. Ze won in januari 2016 de talentenjacht samen met haar coach Marco Borsato. Haar debuutsingle ‘Perfect World’ werd geproduceerd door Hardwell. De track werd door radio 538 uitgeroepen tot Alarmschijf en haar eerste top 40 hit is een feit. Vandaag is haar tweede single ‘Ride It’, die geproduceerd werd door Project Money, uitgekomen op 8Ball Music.

Hardwell
Hardwell is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde DJ en producer is zowel in 2013 als 2014 uitgeroepen tot de #1 DJ van de wereld. Tijdens de International Dance Music Awards, die vorige week werden uitgereikt tijdens de Miami Music Week, werd Hardwell nogmaals verkozen tot ‘Best Global DJ’. In totaal nam Hardwell zes awards mee naar huis. In 2015 richtte Hardwell zijn eigen stichting op: ‘United We Are Foundation’, ter bevordering van beter onderwijs en een beter toekomstperspectief voor kansarme kinderen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: